Гюльчатай-2. 9, 10 і 11 серії. Паша потайки вивозить сина до Москви

Гюльчатай-2. 9, 10 і 11 серії. Паша потайки вивозить сина до Москви

Гуля, Паша і Саша приїжджають в Узбекистан. Сусіди дивуються, чому Гуля приїхала зі своїм "колишнім", і по кишлаку починають повзти плітки

Поділитися:

Дивіться серіал "Гюльчатай-2" на каналі 1+1.

Вівторок, 11 березня

Початок - 20:15

9 серія

Гуля, Паша і Саша приїжджають в Узбекистан. Сусіди дивуються, чому Гуля приїхала зі своїм "колишнім", і по кишлаку починають повзти плітки. Гуля дізнається, що Рустам вийшов з в'язниці і став бізнесменом. Вітя сильно переживає через те, що сталося. Від Жанни він з жахом дізнається, що Гуля поїхала з Пашею. Вітя вирішує будь-що повернути дружину і збирається їхати по неї в Ташкент. Але в аеропорту його зупиняє терміновий виклик на роботу - на Кавказі землетрус, потрібна медична допомога.

10 серія

Оджибек у лікарні. На щастя, криза минула, і він одужує. Рустам наймає людину стежити за Гулею. Вітя по телефону просить вибачення у Гулі, каже про свою любов і обіцяє приїхати відразу після відрядження. Гуля прощає його. Паша все це бачить і не може стримати злості. Гуля відверто розмовляє з Пашею, розповідає про свою любов до Віті і про їхній намір виїхати з сином у Перм. Паша, боячись розлуки з сином, хитрістю вивозить його до Москви. Перед виходом з будинку маленький Саша на згадку вириває аркуш із паспорта Гулі.

11 серія

Паша з Сашею живуть у Наталії Карлівни. Гуля приходить у дім Хабіли. Це кокетлива молода жінка, захоплена розкішшю, модними курортами - словом, дуже схожа за характером на Жанну. Їй не до Гуліних проблем, аби тільки гостя не заважала їхньому налагодженому порядку. Господарем будинку та її чоловіком виявляється відомий скрипаль Акмал Ісмаїлов. Він зворушений красою і душевністю Гюльчатай і обіцяє допомогти їй з паспортом. Рустам приїжджає в будинок до Алішера. Він, як і раніше, хоче помститися Гулі, але, на його жаль, дівчини вже немає в кишлаку, і де вона, невідомо.