Ханга прилетіла до Києва і дала ексклюзивне інтерв'ю "ТСН. Особливе"

Ханга прилетіла до Києва і дала ексклюзивне інтерв'ю "ТСН. Особливе"

Журналістка Олена Ханга прилетіла для "Відвертої розмови" з українками.

Поділитися:

Сьогодні до Києва для "Відвертої розмови" (організатор - "Женский журнал") прилетіла Олена Ханга - популярна телеведуча, журналістка, письменниця і актриса.

Олена дасть відверте публічне інтерв'ю, де поговорить про успіх, виховання дітей і стосунки в житті жінки. Кореспонденту "ТСН. Особливе" Тетяні Дячковій одразу біля трапа літака вдалося взяти у Олени Ханги ексклюзивне інтерв'ю.

Спеціально для "ТСН. Особливе" Ханга розповіла про роботу в найбільш резонансному проекті в своїй кар'єрі - ток- шоу "Про це":

"Те, що дозволяла собі в ефірі - ніколи не дозволила б у житті".

Телеведуча з долею, схожою на сценарій кінофільму, котра зуміла поєднати успішну кар'єру з роллю дружини і мами, розповість про те, що робити, якщо у шлюбі нудно до позіхання, як побороти скутість, закомплексованість, страх невдачі та як перестати боятися віку.

"Я хотіла б побачити якомога більше київських дам. Я знаю, що вони - дуже стильні, красиві, розумні, просунуті жінки. Мені є, чим обмінятися з ними - спогадами, думками. Я розраховую на цікавий і пізнавальний діалог з жінками - учасницями", - запрошує Ханга на "Відверту розмову".

Зустріч з Оленою відбудеться вже сьогодні, 15 листопада в готелі ALFAVITO. Модератором зустрічі стане головний редактор "Женского журнала" Тетяна Петкова. Крім того Олена Ханга порадує глядачів 1+1 - зірка з'явиться в ефірі "Сніданку з 1 +1".