Харчишин влаштував дебош, а Вінницька зіграла індійську красуню

Харчишин влаштував дебош, а Вінницька зіграла індійську красуню

Учасники шоу "Зірки в опері" повернули глядачів у часи СРСР. У третьому ефірі пари заспівали пісні Радянського Союзу.

Поділитися:

Учасники шоу "Зірки в опері" повернули глядачів у часи СРСР. У третьому ефірі пари заспівали пісні Радянського Союзу. Які б випробовування не приносив учасникам черговий ефір, здається, що надзадач для пар шоу "Зірки в опері" просто не існує. Дуети вже встигли виконати світові хіти, пісні з кінострічок. Тепер до своїх творчих доробків на шоу пари можуть додати і оперне виконання пісень Радянського Союзу.

Першими дивували своїми неочікуваними перевтіленнями та поєднанням у радянській пісні індійських образів Альона Вінницька та Володимир Козлов. Пара виконала пісню "Стоят девчонки, стоят в сторонке" та розказала індійську історію кохання.

"Нам хотілося чогось дуже веселого, – розказала Альона Вінницька. – Наш репертуар до цього був досить серйозний. А тепер ми вирішили розбавити його веселою піснею. Нам здається, що й глядачам було приємно її почути. Вона легка. І сама постановка з індійськими образами була дуже яскрава. Я сама просто обожнюю індійські фільми. В мене з ними пов'язані дитячі спогади. Мені дуже подобається індійська культура та музичність".

За виконання "індійсько-радянської" опери Альона та Володимир отримали десятки від Олексія Рибнікова та Сергія Пєнкіна, і дев'ять балів від Вікторії Лук'янець. У сумі пара отримала двадцять дев'ять балів.

Олександр Пономарьов та Ірина Кулик звернулися до ліричного жанру та вирішили заспівати романс "Белой акации гроздья душистые". Для Олександра Пономарьова ця композиція особливо близька, тому що її співала його мати. За свій виступ пара вперше отримала дев'ятки у шоу від Вікторії Лук'янець та Олексія Рибнікова. За свій виступ пара заробила двадцять вісім балів.

Джамала та Влад Павлюк заспівали пісню "Луч солнца золотого" з відомого радянського мультфільму "Бременские музыканты". Учасники зізналися, що для виконання номеру сміливо експериментували не тільки з образами, але й з його музичною частиною. Для виконання композиції були записані додатковий бек-вокал та нове аранжування.

"Наша пісня викликала різні відгуки у членів журі, – зізналася Джамала. – Хтось сказав "вау", а комусь не вистачило теми з самого мультфільму. Але я думаю, що все вийшло незвично. Це шоу, в якому можна і треба співати по-іншому, щось робити своє, цікаве. Ми зробили багато бек-вокалу та інше аранжування. Все було дуже яскраво та весело. Не знаю, наскільки пісня вийшла саме радянською, але ми хотіли, щоб це було змагання академічного та соул-вокалу. Це теж внесло свої барви у пісню". Незважаючи на різні міркування членів журі стосовно образів та музичності, у поглядах на оцінки вони зійшлися. Пара отримала десять балів від кожного з членів журі. В сумі у Джамали та Влада – тридцять балів.

Надія Мейхер та Петро Радейко виконали пісню Софії Ротару "Лебединая верность". Проте не зовсім високими балами оцінили старання пари члени журі. Дев'ять балів вони отримали від Сергія Пєнкіна та Олексія Рибнікова, а Вікторія Лук'янець оцінила виступ Надії та Петра вісьмома балами.

Бешкетували на сцені Валерій Харчишин та Юлія Лисенко, виконуючи пісню "Шутка" Едуарда Хіля. Під слова "Дайте музыку, скорее музыку" підтанцьовували не тільки учасники на сцені, але і члени журі, і зал, і декорації. За свій виступ пара отримала дві дев'ятки та одну десятку від Сергія Пєнкіна.

"Цю пісню я пам'ятаю ще з дитинства, – розказав Валерій Харчишин. – А фраза з неї "дайте музыку" переслідує мене все життя. У Радянському Союзі було замало веселих пісень, і в нашому репертуарі з Юлею їх теж не вистачає. А ця пісня весела, тому ми обрали саме її. До того ж, ми намагалися поставити танець, який теж був смішний. Я хотів скопіювати рухи Хіля, коли побачив на відео, як він танцював на одному зі своїх концертів. Але це було просто неможливо, тому що у нього все рухалося по-різному. Мене це дуже смішило".

Різдвяний настрій глядачам та суддям повернули Тіматі та Наталя Шелепницька. У своїй пісні пара все намагалася знайти відповідь на запитання, яке бентежило всіх людей напередодні різдвяних свят. "Что тебе подарить человек мой дорогой" співали Тіматі та Наталя. За сміливі експерименти з романтичними образами та чуттєве виконання пісні Вікторія Лук'янець та Олексій Рибніков оцінили виступ пари дев'ятьма балами, а Сергій Пєнкін поставив десятку. У загальній сумі пара отримала двадцять вісім балів.