Хіт фіналістки "Голосу країни" підірвав радіоефір

Хіт фіналістки "Голосу країни" підірвав радіоефір

Фіналістка шоу "Голос країни" Наташа Гордієнко презентувала нову пісню "Любов не текіла" і готується знімати кліп.

Поділитися:

В ефірі українських радіостанцій відбулася прем'єра довгоочікуваного другого синглу фіналістки шоу "Голос країни" Наталки Гордієнко "Любов не текіла".

На відміну від першого синглу "Київ-Гоа", витриманого в форматі поп-хіта, "Любов не текіла" має більш рокове звучання і жорсткий текст, що розкриває бунтарські грані Наташі.

"Любов не текіла" зовсім інше моє амплуа. Пісня про те, як дівчина в пориві любовного розпачу шукала розраду в алкоголі і натворила бозна-що: розгромила і підпалила квартиру свого молодого чоловіка, - говорить Наташа Гордієнко. - Пісня автобіографічна і близька мені. Мало що люди можуть витворити в пориві пристрасті.

Але! В першу чергу в мені завжди говорив здоровий глузд, а не золота текіла. Алкоголь - це єдина рідина, яка перетворює душевний біль у головний, і це вже точно не допоможе вам розібратися зі своїм життям. Пам'ятайте про це, знайте міру, і поважайте себе."

Пісню "Любов не текіла" можна почути на трьох столичних радіостанціях: Європа Плюс на 107.0 FM, Gala Radio на 100,0 FM, і на радіостанції "Шарманка" на 104.0 FM.

А тим часом Гордієнко та її команда активно готуються до зйомок кліпу на нову композицію "Любов не текіла", які пройдуть 20 лютого в Києві. Поки всі деталі сценарію залишаються в таємниці, але вже відомо, що режисером майбутнього хіта стане відомий український кліпмейкер Сергій Ткаченко. У числі його робіт кліпи таким виконавцям, як Елка, Чі-лі, Аніта Цой, Ірина Білик, група Вінтаж, NikitA і інші.