Глибоке декольте Кароль та рожева перука Полякової: Найяскравіші образи М1 Music Awards

Глибоке декольте Кароль та рожева перука Полякової: Найяскравіші образи М1 Music Awards
jetsetter.ua

Зірки 1+1 отримали престижну нагороду

Поділитися:

У суботу, 9 грудня, в київському Палаці Спорту відбулося третє вручення музичної премії М1 Music Awards. Переможців обирали у 13 номінаціях, в кожній з яких було по 3 учасники. За свої нові хіти та досягнення зіркові вокалісти отримали статуетку. 

Тренер шоу Голос країни Тіна Кароль вдруге стала «Співачкою року», а також отримала перемогу в номінації «Кліп року» із піснею «Перечекати». Для церемонії співачка обрала облягаючу латексну сукню зеленого кольору із виразним декольте. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль без макіяжу, таємні ритуали і виснажливі репетиції: як співачка готувала всеукраїнський 

Суддя шоу Голос країни Потап разом із Настею Каменських отримав нагороду «За внесок у розвиток в українського шоу-бізнесу», а також переміг у номінації «Проект року» разом із підопічними Michelle Andrade та гуртом Mozgi.

 

A post shared by Oleksii Potapenko (@realpotap) on

Учасниця шоу Танці з зірками Оля Полякова із піснею «Номер один» отримала премію «Золотий грамофон» спільно з «Русское Радио Україна». Для церемонії Оля обрала прозору білу сукню-міні та рожеву перуку. 

Ця премія була справді грандіозною і на високому світовому рівні! Світло - фантастика, звук - окрема історія, а співалося наживо, як на платівці! Спасибі всім, хто має до цього відношення! - подякувала за нагороду Оля.

Тренер Голосу. Діти MONATIK із піснею «Vitamin D» переміг у номінації «Найкращий танцювальний хіт року» спільно з «Kiss FM». Нагадуємо, що напередодні Нового року на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра телеверсії концерту MONATIKа Vitamin D, який з аншлагом пройшов 20 жовтня в київському Палаці спорту. 

 

A post shared by Monatik Dmitriy (@monatik_official) on

Судді дитячого талант-шоу Голос. Діти Надя та Позитив стали «Гуртом року». 

Тренер шоу Голос. Діти, переможниця шоу Танці з зірками Наталя Могилевська прийшла на церемонію у довгій срібній сукні із спокусливим розрізом. Співачці склав компанію її партнер у танцювальному шоу - Ігор Кузьменко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена фіналістів четвертого сезону «Голосу.Діти»

Новини по темі