Христина Соловій розповіла про формат співпраці з Вакарчуком

Христина Соловій розповіла про формат співпраці з Вакарчуком

Суперфіналістка третього сезону "Голосу країни" Христина Соловій випустила кліп на пісню "Тримай", яка стала першою у арсеналі  авторських пісень виконавиці

Поділитися:

Суперфіналістка третього сезону "Голосу країни" Христина Соловій випустила кліп на пісню "Тримай", яка стала першою у арсеналі  авторських пісень виконавиці. Не припиняти писати й далі дівчині постійно радить наставник і продюсер Святослав Вакарчук.

Про роботу із "океанівцем", який іще на відборі наосліп розпізнав її справжній талант, Соловій розповіла в інтерв'ю kp.ua.

- Христино, чим вам доводиться жертвувати заради музики?

- Багато чим. Іноді це сон, іноді це спілкування з близькими. Коли я їхала на "Голос країни", відбулася дуже неприємна розмова з мамою - вона була проти. Напевно, боялася мене втратити, і в якійсь мірі так і сталося. Але я вважаю це закономірним. Святослав Вакарчук сказав: якщо хочеш займатися музикою, то вона повинна бути на першому місці. Але я нічого не втрачаю, музика - мабуть, єдине, що я можу робити з такою самовіддачею і щирістю. Хоча я скептично ставилася до шоу талантів - поїхати на "Голос ..." мене вмовили однокурсниці, за що їм дуже вдячна. Якби не це шоу, мабуть, стала би письменницею - з такою думкою вступила на філологічний факультет, який закінчила за спеціальністю "Літературна критика". А стати співачкою навіть не мріяла.

- Розкажіть докладніше про співпрацю з Вакарчуком.

- У нас незвичний для українського шоу-бізнесу формат співпраці. Коли ми обговорюємо робочі питання і виникають спірні моменти, легко знаходимо компроміс. До прикладу, на зйомках кліпу "Тримай" я відмовилася зніматися в східному головному уборі в сцені на ліжку - мені здалося, що це вже занадто. І ми легко вирішили це питання, відмовившись від нього. Може, тому що у нас насправді дуже схожі смаки і погляди на багато речей. А помадою якого кольору фарбуватися і які плаття надягати, я вирішую сама.

- Ваш яскравий, дуже художній кліп "Тримай" помітили і відзначили всі. Що в цій роботі було для вас найбільш складним?

- Я була абсолютно не готова до таких навантажень, смертельно втомилася - були моменти, коли мені здавалося, що ще трохи - і я втрачу свідомість, адже зйомки тривали без перерви 23 години. Найважчою сценою для мене стала та, де я сиджу в книгах - їх було стільки, що я просто не могла дихати. Мені доводилося затримувати дихання та ще й співати в прискореному темпі. Здавалося, що ця сцена ніколи не закінчиться. Але вже ближче до завершення зйомок у мене відкрилося друге дихання, і я могла би зніматися і далі.

Нагадаємо, що кастинги на шостий сезон "Голосу країни" уже розпочато. Графік попереднього відбору:

5 вересня - Рівне

6 вересня - Тернопіль

12 вересня - Кіровоград

13 вересня - Миколіїв

Не втрать шанс стати наступним "Голосом країни". Команда проекту чекає саме тебе!