Хто із зірок шоу-бізнесу розпочав свою кар'єру ще в дитинстві

Хто із зірок шоу-бізнесу розпочав свою кар'єру ще в дитинстві

8 і 9 вересня у Києві відбудеться грандіозний відкритий кастинг проекту "Голос. Діти".

Поділитися:

8 і 9 вересня у Києві відбудеться грандіозний відкритий кастинг проекту "Голос. Діти". Команда співочого шоу мріє відшукати виконавців, голоси яких здатні зачіпати за живе.   У тому, що до заповітної мрії варто рухатися з дитинства, переконані десятки популярних співаків, із поміж яких тренер "Голосу країни. Перезавантаження" Сергій Лазарєв.

Із чотирьох років майбутній поп-виконавець поринув у гімнастику і вже тоді зрозумів, що усього можна досягнути наполегливою працею. Перехід від спорту до музики відбувся з появою мрії про перемогу в конкурсі "Ранкова зірка". Аби втілити задумане, Сергій став учасником різних дитячих ансамблів, зокрема одного з найвідоміших - "Непосиди". Завдяки старанню і неймовірному бажанню Лазарєв врешті-решт здійснив дитячу мрію – виборов першість у тому самому конкурсі.

"Усе моє дитинство пов'язане зі сценою, з глядачем, з радістю від перемог і досягнення мети, з бажанням самовдосконалення, коли доводилося переживати невдачі та поразки", - розповідав Лазарєв vokrug.tv.

Разом із Сергієм у "Непосидах" співав його найкращий друг Влад Топалов, із яким Лазарєв згодом створив проект Smash!! Як відомо, дует проіснував недовго, однак тепер про цей етап Сергій згадує з вдячністю. Адже, попри все, йому вдалося стати успішним сольним співаком.

Великою сценою з раннього дитинства марила і колега Лазарєва по шоу "Голос країни" Ані Лорак. Ідучи до мрії, вона брала участь у всіх вокальних вечорах, які відбувалися в школі.

У 14 років Лорак наважилася на музичний конкурс "Першоцвіт", де здобула перемогу. Той фестиваль став знаковим для Лорак, адже саме там вона познайомилася із майбутнім продюсером Юрієм Фальосою.

Прославилася ж дівчина після телепрограми "Ранкова зірка", яка вийшла 1995 року. До речі, на цьому проекті у співачки виник псевдонім. Через те, що в "Ранковій зірці" вже була учасниця Кароліна, виконавиця викрутилася, прочитавши своє ім'я навпаки. Так і народилася Ані Лорак, яка відтоді не припиняла вражати досягненнями на співочій ниві. Чого тільки вартує те, що на престижній "Червоній Руті" Лорак посіла почесне друге місце.

Золотий голос української естради Олександр Пономарев поринув у музику в юності, хоча спочатку мріяв пов'язати життя зі спортом. Юний Сашко створив чіткий сценарій свого майбутнього: спортивна рота, інститут фізкультури, кар'єра боксера, а потім – тренера. Але після чергових змагань у семикласника Пономарьова різко погіршився зір, і лікарі суворо заборонили йому виходити на ринг. Олександр дуже засмутився і вже за рік вступив до музичного училища.

Враховуючи те, що раніше музикою Пономарьов не займався, викладачі висунули йому умову - за перший рік навчання опанувати матеріал семирічної музичної школи. Впоравшись із поставленим завданням, Олександр Пономарьов 1992 року закінчує училище і здобуває професію диригента - хормейстера. У 1993 році Олександр вступає на вокальне відділення Львівської консерваторії.

Того ж року в Донецьку він уперше виходить на професійну сцену, взявши участь у всеукраїнському фестивалі "Червона Рута". Там Олександр в номінації "Популярна музика" здобув свою першу перемогу . У 1994 році Олександр виступив на міжнародному фестивалі-конкурсі молодих виконавців "Слов'янський базар" у Вітебську, де посів друге місце.

Зараз Пономарьов гордість України і приклад для наслідування.

Мрієте повторити успіх Лазарєва, Лорак і Пономарьова? Наважуйтеся на участь у кастингу "Голос. Діти".

Ми чекаємо на вас 8 і 9 вересня за адресою:

Київ, станція метро "Виставковий центр", проспект Глушкова, 1 (ВДНГ)

Тривалість реєстрації: 10.00 – 16:00

Якщо у вас виникли питання з приводу кастингу, телефонуйте: 0503529826