Хто потрапив до фіналу "Маленьких гігантів" (ВІДЕО)

Хто потрапив до фіналу "Маленьких гігантів" (ВІДЕО)

Боротьба за право продовжити участь у національному дитячому талант-шоу "Маленькі гіганти" стає все більш напруженою. 

Поділитися:

Боротьба за право продовжити участь у національному дитячому талант-шоу "Маленькі гіганти" стає все більш напруженою.

Сьогодні за місце у фіналі шоу "Маленькі гіганти" змагалися зіркові наставники проекту Ірма  Вітовська, Володимир Дантес і Володимир Горянський.

Весь минулий тиждень діти перевершували самі себе, щоб здивувати суддів і глядачів. У кожній з команд були представлені малюки з талантами в трьох категоріях: хореографія, вокал та оригінальний жанр. Їхні виступи оцінювали судді Наталя Могилевська, Юрій Горбунов та Олена Шоптенко, виставляючи за кожний із них бали. Помилка окремого учасника ставила під загрозу всю команду.

За результатами виступів на першому місці опинилася команда Володимира Дантеса, команда Ірми Вітовської здобула друге місце і трохи поступилася їй команда Володимира Горянського.

Але бій на цьому не завершився. Вперше на проекті зіркові наставники також були залучені до битви, щоб заробити додаткові бали для своєї команди. Вони представлили спільні номери зі своїми маленькими талановитими підопічними.

Вокалісти виконали спільну пісню, танцівники запалили у колективному танці, а представники оригінального жанру дивували ведучу Катерину Осадчу своїми відповідями на питання звідки беруться діти. Володимир Горянський з Євою Коцюбою показали сучасну інтерпретацію "Червоної шапочки", Ірма Вітовська разом зі своїми танцюристами постала у образі Мері Поппінс, а Дантес заспівав із Катею Бойко "Let it be".

Свій додатковий бал співачка Наталя Могилевська потужному Олександру Подоляну. Юрій Горбунов був вражений спритністю та інтелектом Жені Лебедина із команди  Дантеса. Хореограф Олена Шоптенко визнала найкращою танцювальну пару з команди Ірми Вітовскої - Соломію Маргіта і Артура Равлика. Бал за кращий виступ разом із тренером отримала команда Володимира Горянського.

Як "Маленькі гіганти" виборювали місця в проекті "1+1", дивіться у відео онлайн: