​Хто потрапив до команди MONATIKа після другого ефіру

​Хто потрапив до команди MONATIKа після другого ефіру
1plus1.ua

9 жовтня на телеканалі 1+1 показали 2 випуск третього сезону «Голосу. Діти 3».

Поділитися:

Учасниця «Голосу. Діти 3» змусила MONATIKа плакатиЗа результатами другого дня сліпих прослуховувань MONATIK став тренером шести надзвичайно талановитих учасників – зворушливого Влада Фенічка, запальної Валерії Лисенко, голосистого Тімоті Саннікова, ніжної Олександри Мироненко, незалежної Анни Воронової і чуттєвої Дари Село.

Другий ефір шоу «Голос. Діти 3» розпочав Влад Феничко. Юний вокаліст зворушливо заспівав пісню John Legend «All of me». Виступ Влада так сподобалося Тіні Кароль і MONATIKу, що зіркові тренери почали боротися за хлопця під час ефіру. Проте юний артист вирішив піти в команду до свого кумира MONATIKа

Палка прихильниця бардівської пісні 10-річна Валерія Лисенко заспівала хіт Семена Каца «С тучки на тучку». Дівчинка не лише виконала улюблену композицію, а й сама зіграла на укулеле. Після закінчення виступу Валерія взяла автографи в усіх зіркових тренерів і приєдналася до команди MONATIK.

Найкращі образи Каті Осадчої на шоу «Голос. Діти»Тімоті Санніков приїхав з Ізраїлю, щоб заспівати на сцені «Голос. Діти» енергійну пісню Otis Blackwell and Jack Hammer «Great Balls of Fire». Запальний виступ юнака викликав шквал оплесків і змусив усіх глядачів танцювати. Зіркові тренери були вражені голосом і енергетикою Тімоті. Юний артист обрав MONATIKа своїм наставником.

Надзвичайно ніжна Олександра Мироненко зворушливо виконала пісню Христини Соловій «Тримай» і до сліз розчулила свого нового наставника MONATIKа та ведучу «Голос. Діти 3» Катю Осадчу.

Талановита Анна Воронова, незважаючи на свій юний вік, вже вирішила не просити допомоги у батьків і досягати вершин самостійно. Своїм чуттєвим виконанням пісні John Newman «Love me again» Анна покорила серце Потапа і MONATIKа, однак своїм наставником обрала останнього.

Дара Село прийшла на вокальне талант-шоу, щоб на сцені побачили її душу, а не зріст, через який дівчинка дуже комплексує. На сліпих прослуховуваннях Дара заспівала пісню «Один в каное» на слова з вірша Івана Франка «Човен». Своїм виконанням учасниця довела до сліз MONATIKа, який з радістю запросив Дару стати частиною його команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто потрапив до команди Тіни Кароль, а хто пройшов у команду Потапа.

Дивись «Голос. Діти 3» – другий випуск від 09.10.2016 онлайн.