Хто стане найуспішнішим тренером п'ятого сезону "Голосу країни"

Хто стане найуспішнішим тренером п'ятого сезону "Голосу країни"

П'ятий, ювілейний сезон вокального шоу "Голос країни" на "1+1" приймає естафету "Голосу.Діти" і стартує вже цієї неділі 8 березня – о 21:00

Поділитися:

П'ятий, ювілейний сезон вокального шоу "Голос країни" на "1+1" приймає естафету "Голосу.Діти" і стартує вже цієї неділі 8 березня – о 21:00.

На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійдуться чотири титани українського шоу-бізнесу: до Тіни Кароль та Потапа приєднаються Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов.

Троє тренерів уже ставали переможцями проекту. Поки що не встиг відчути смаку перемоги на головному вокальному шоу країни тільки продюсер Потап.

"Я вперше беру участь у проекті "Голос країни", і для мене це не просто честь. Це виклик. Я єдиний з-поміж зіркових наставників цього ювілейного сезону не маю омріяної статуетки і  зроблю все, щоб перемогти в цьому проекті. Для мене це справа принципу!" - зізнається зірковий тренер Потап.

Хто виявиться найуспішнішим тренером 5-го сезону "Голосу країни": поп-діва Тіна, рок-легенда Святослав, топ-продюсер Потап чи золотий голос України Олександр, країна визначить тільки влітку.

Перші 6 випусків шоу буде присвячено "сліпим прослухуванням", де золотий тренерський склад "Голосу країни" формуватиме свої команди вокалістів, оцінюючи їх винятково за голосом - сидячи спиною до сцени.

Якщо до учасника повернеться більше двох крісел, колеги по сцені стануть конкурентами і вступлять у справжню битву за талант. У кожного наставника є свої секрети переконання і зваблення. Хто з тренерів натисне кнопку першим? Часто цей фактор ставав вирішальним при виборі наставника.

Вперше в цьому сезоні телеглядачі зможуть зазирнути у святая святих проекту – за його лаштунки – і побачать те, що зазвичай лишається за кадром: неприкриті емоції тренерів і учасників поза сценою.

Ювілейний сезон обіцяє здивувати сильним кастингом. Серед учасників першої програми - вчитель молодших класів, оперний співак, лікар-стоматолог, "король одеського фольклору" і навіть учасниця, яка намагається підкорити головну сцену країни вже п'ять сезонів поспіль. Чи всміхнеться їй удача цього разу?

З ким з учасників буде фліртувати Тіна Кароль, а кому з тренерів зіркові колеги заспівають марш Мендельсона,  дивіться вже цієї неділі, о 21:00 на "1+1".

Ведуча проекту, неповторна Ольга Фреймут, буде підтримувати учасників проекту та їх рідних до і після хвилюючих виступів.