Хто стане переможцем «Голосу. Діти-5 »: Голосування

Суперфінал Голосу. Діти-5: Хто переможе (опитування) | Голос. Діти-5 | 1+1

Ділись, за кого вболіватимеш у суперфіналі!

Поділитися:

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 телеглядачі побачать грандіозний суперфінал «Голосу. Діти-5», у якому телеглядачі у прямому ефірі за допомогою дзвінків і sms-голосування визначать переможця. Юні фіналісти п'ятого сезону вражають не тільки сильними, дорослими голосами, а й своїми неймовірними історіями.

Так, Олександр Зазарашвілі з команди Время и Стекло вже у 12 років здійснив по-справжньому дорослий вчинок – умовив батьків усиновити чотирьох сусідських дітей, чиї батьки загинули в автокатастрофі. Попри те, що сім'я Саші живе скромно, близькі підтримують його творчі починання і намагаються всіма зусиллями розвивати його талант. Батьки дуже пишаються сином і вважають, що він головна надія їх сім'ї. Саша мріє стати відомим вокалістом і співати в оперному театрі «Ла Скала», щоб допомагати діткам, які залишилися без батьків. «Я мрію, щоб у кожної дитини було безтурботне, гідне дитинство», – каже юний вокаліст. Кожен виступ Сашка на проекті розчулює глядачів і зіркових тренерів.

Його колега по команді, 14-річна Карина Столаба з Івано-Франківська продемонструвала завидну силу духу на шляху до своєї мети. Дівчинка прийшла на проект вже втретє, і цей рік був її останнім шансом на участь у шоу, адже за правилами проекту учасники повинні бути не старшими 14 років. Карина мріє про велику музичну кар'єру, але її батьки проти: хочуть, щоб дочка отримала серйозну професію. Перед сліпими прослуховуваннями батько Карини сказав: якщо вона зможе розгорнути всі три крісла, то вони підтримають вибір її майбутньої професії. Але до самого етапу «нокаути» близькі дівчинки не вірили в її сили. Карина продовжує боротися за перемогу в шоу і свою найбільшу мрію.

У команді Джамали за звання «Голосу. Діти-5» у суперфіналі змагаються Варя Кошова і Микита Ачкасов. Для Варі це друга спроба дійти до фіналу. Дівчина вже брала участь у третьому сезоні проекту і потрапила до команди Потапа. Тоді юна співачка дійшла до етапу «бої», однак за рішенням зіркового тренера в проекті продовжила участь інша вокалістка. Завдяки наполегливій роботі над собою протягом двох з половиною років цього сезону Варі вдалося дійти до прямого ефіру. Дівчина хоче довести всім, що може домогтися успіху самостійно, без впливу свого знаменитого батька.

Микита Ачкасов йде за своєю мрією про велику сцену. Також хлопчик створює складні зачіски і робить професійний макіяж. Через своє хобі Микиті часто доводиться терпіти глузування однокласників. Для «сліпих прослуховувань» хлопчик обрав ліричну композицію «Can you feel the love tonight», і розвернув усі тренерські крісла. «Минулого року до мене не повернувся жоден із тренерів. А цього року я вже в фіналі. Мені так важко в це повірити, але якщо довго і наполегливо йти до своєї мети, то можна досягти будь-якої мрії», – ділиться емоціями хлопчик.

Дзідзьо буде вести до перемоги в шоу Ярослава Карпука та Вероніку Морську. Юний самородок з Волинської області виконав на сліпих прослуховуваннях пісню Елвіса Преслі «Fallin in love», і з перших секунд Надя Дорофєєва вигукнула: «Це не дитина, ні». Джамала припустила, що на сцені запрошений дорослий учасник. Хлопчик мріє стати відомим вокалістом і прославити своє село Стара Вижівка. Ярослав каже, що проект «Голос. Діти» дуже змінив його життя і він став впевненішим у собі.

Його колега по команді, семирічна Вероніка Морська з Білої Церкви, попри на юний вік, вже сама пише музику й вірші до своїх пісень. Юна співачка на «сліпих прослуховуваннях» співала пісню «Сила» Ілларії, і розгорнула крісло Дзідзьо. Дівчинка брала участь у багатьох вокальних конкурсах і всюди займала перші місця. Вокалістка прийшла на проект, щоб не зупинятися на досягнутому і підкорити найголовнішу сцену країни. Є у дівчинки ще одна сильна мотивація до перемоги – мама пообіцяла в разі перемоги купити Вероніці собаку.

Нагадуємо, що цієї неділі, під час суперфіналу «Голос. Діти», телеглядачі зможуть проголосувати за свого фаворита за допомогою додатка 1+1 video. Один голос у додатку дорівнює 8 голосам, відправленим за допомогою sms, і коштує 28 гривень. Функція буде активна під час голосування в прямому ефірі і доступна в останній версії додатка.

А за кого ти вболіватимеш у суперфіналі? Віддай голос за свого фаворита!

poll_content_438

Слідкуй за свіжими новинами у соцмережах: Instagram, Facebook і YouTube.

Читай також інші матеріали про «Голос. Діти-5»:

1. Найменша фіналістка «Голосу. Діти-5» змусила тренерів умитися сльозами

2. Учасниця «Голосу. Діти-5» зізналася в коханні Позитиву

3. «Я не можу припинити плакати», — Дорофєєва про сильний виступ своїх підопічних на «Голосі. Діти-5»

4. Учасниця Голосу. Діти-5 переконала Джамалу, що гідна місця в її команді

5. Дзідзьо розплакався, як дитина, від виступу зворушливої учасниці Голосу. Діти-5 (відео)

6. Які учасники команди Время и Стекло позмагаються за перемогу у фіналі «Голосу. Діти-5»