Хто стане шостим наставником у проекті "Маленькі гіганти" на "1+1" ?

Хто стане шостим наставником у проекті "Маленькі гіганти" на "1+1" ?

Телеканал "1+1" продовжує інтригувати своїх глядачів зірковим складом наставників нового масштабного дитячого проекту

Поділитися:

Телеканал "1+1" продовжує інтригувати своїх глядачів зірковим складом наставників нового масштабного дитячого проекту "Маленькі гіганти", який стартує в ефірі вже цієї осені.  Тизерні відеоролики проекту вже з'явилися в мережі. А найближчими днями стане відоме ім'я шостого зіркового наставника.

Нагадаємо, готувати дитячі команди до виступів і мотивувати їх на проекті будуть шість зіркових наставників. Імена п'яти з них вже відомі. Ними стали телеведуча Ольга Фреймут, актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський і зіркові молодята Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Ім'я ще одного наставника глядачі дізнаються цього тижня.

Виступи команд маленьких талантів у проекті будуть оцінювати троє зіркових суддів, кожен з яких відповідає за свій жанр. Відомо, що одним з них стане ведучий телеканалу "1+1" Юрій Горбунов. Імена двох інших суддів поки тримаються в таємниці.

Також стало відомо, що ведучою національного талант-шоу стане Катерина Осадча, яку глядачі вже полюбили у проекті "Голос. Діти".

Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - нове національне дитяче талант-шоу телеканалу "1+1", участь у якому візьмуть діти віком від 4 до 12 років, що мають різножанрові таланти: вокалісти, танцюристи і таланти оригінального жанру. Кожна команда складатиметься з 4 учасників. Переможцем проекту стане ціла команда.

А ви як думаєте? Хто стане шостим наставником проекту "Маленькі гіганти"? Беріть участь в ОПИТУВАННІ