Хто став суперфіналістами шоу "Голос. Діти"

Хто став суперфіналістами шоу "Голос. Діти"

Найважчий день другого етапу вокального шоу "Голос. Діти" добіг кінця

Поділитися:

Найважчий день другого етапу вокального шоу "Голос. Діти 2" добіг кінця, а це означає, що кожен із тренерів визначився зі своїми фаворитами та обрав найсильніших учасників, що візьмуть участь у прямому ефірі.

У перший день Тіна Кароль, Потап та Наталя Могилевська прослухали аж по три трійки вокалістів зі своїх команд, з кожної залишаючи у шоу по одному, найсильнішому або ж найперспективнішому учаснику.

"На початку репетиції усі себе проявляють зовсім з іншого боку. От є такі характери та є такі голоси, котрі виходять та показують себе несподівано сильно.  – Прокоментував важкість вибору Потап. - Ти про когось думав, що той сильніше, той слабкіше, на сцені усе це міняється. А коли три однаково хороші виконавці себе добре представляють, от що робити?"

Останній день та остання трійка для кожного із зіркових тренерів були чи не найважчою за усі вокальні битви разом узяті. До трійки Потапа увійшли Анастасія Радченко,  Роман Парфенюк та найменша учасниця команди Анастасія Багінська. Піснею, яку вони мали виконувати на музичному рингу, стала "Три поради" - композиція, з якою не впоралась маленька Настя Багінська на сліпих прослуховуваннях у першому сезоні шоу.

"Страшно, що не пройду, бо ця пісня не дуже щаслива для мене", - зізналась Настя.

Обставини дійсно почали складатися проти учасниці: після першої ж репетиції вона захворіла на ангіну та не змогла брати участь у підготовці до виступу. Утім, на музичний ринг у зазначений день Настя Багінська все ж таки з'явилась та гідно виконала таку підступну до неї композицію. Більше того, саме Настю Потап після вагань обрав для подальшої участі у шоу.

Останніми трьома учасниками з команди Тіни Кароль, що мали вийти на музичний ринг змагатись між собою, стали Уляна Баранюк-Ольгіна, Руслан Асланов та Олександр Чиший. Найбліьшою проблемою цього тріо став підбір пісні, адже голоси юних вокалістів були досить різні, а у найстаршого від інших Олександра якраз почалась мутація.

"Я не знаю, яку пісню вам запропонувати, - зізналась на репетиції Тіна, - якщо іншим діткам я розуміла, то тут ми стоїмо ламаємо голову".

Після чисельних спроб, помилок та проблем з підбором тональності, зручної для всіх, композицію було обрано – нею стала "Країна Мрій" гурту "ВВ". Попри чудове виконання пісні кожним з трьох юних вокалістів, для подальшої участі у шоу Тіна обрала артистичного Руслана Асланова.

Не без проблем склалася ситуація з останньою трійкою із команди Наталі Могилевської. Три надзвичайно сильних вокаліста – Софія Волошаненко, Ганна Трінчер та Михайло Царь – мали зійтись у рівному бою на музичному рингу та виконати легендарну пісню Фредді Мекьюрі "Show Must Go On". Юних вокалістів страшенно засмутив факт, що їм доведеться змагатись між собою, адже вони встигли дуже добре подружитися за час проекту.

"Мені хотілося ридати, - зізнався Михайло Цар, - бо саме з цими дівчатами я не хотів стояти [на рингу]".

Перед початком репетицій Софії несподівано стало погано та її участь у вокальній битві до останнього була під питанням. Та дівчина знайшла сили з'явитись на шоу перед самим виходом на ринг й гідно виконала легендарний хіт на рівні зі своїми суперниками.

"А у бій з собою далі хочу узяти того єдиного, хто вийшов і сказав "Це моя сцена!" - стримано та спокійно",  - підсумувала Наталя Могилевська, обравши фіналістом Михайла Царя.

Але на цьому випробування для тренерів та учасників не закінчились! Адже правила "Голос. Діти" стали ще жорсткіше і для участі у прямому ефірі кожному тренерові потрібно було допустити не чотирьох фіналістів, а всього двох. Для того, щоб вирішити, хто ж з обраної четвірки кращих піде далі, Потап, Тіна Кароль та Наталя Могилевська мали вислухати кожного з юних вокалістів, які виконували пісню, з якою пройшли вибір наосліп. Цього разу – вже дивлячись тренерам у вічі! Досить нелегке завдання для учасників після виснажливих вокальних боїв у музичному рингу.

Честь виступати першою випала четвірці кращих зіркового наставника Тіни Кароль: Марку Коваленко, Руслану Асланову, Ромчику Сасанчину та Микиті Трондіну.

"Ви мої чоловіки, мої герої", - сказала Тіна з гордістю усім чотирьом, проте мусила обрати лише двох. Ними стали вокалісти, що отримали більше за всіх оплесків: Роман Сасанчин та Руслан Асланов.

Наступними героями, що вийшли підкорити собі музичний ринг вдруге, стали учасники команди Потапа: Катерина Манузіна, Іван Лєсной, Анастасія Багінська та Полліанна Рижак.

"Це все одно, що обирати, кого ти більше любиш – маму чи  тата, таке ж дурне питання", - сумно зазначив Потап, дивлячись на свою фантастичну четвірку. Але зірковому тренеру було необхідно зробити цей тяжкий вибір: шанс на перемогу отримав харизматичний Іван Лєсной та маленька, але дуже сильна духом Анастасія Багінська.

Останніми у цей день виступали найсильніші учасники команди Наталі Могилевської: Ганна Комякова, Катя Качановська, Михайло Царь та Богдан Темченко.

"Я ніколи не працювала з дітьми, я дорослий тренер, тому мені було дуже важко", - зазначила Наталя Могилевська перед тим, як зробити нелегкий вибір. Своє рішення співачка також обґрунтувала найгучнішою реакцією публіки та кількістю оплесків, що лунали після виступів. Представниками Наталі на прямому ефірі "Голос. Діти" стали рокер Богдан Темченко та артистичний Михайло Царь.

Таким чином, до суперфіналу потрапити майже виключно хлопці: Руслан Асланов та Ромчик Сасанчин з команди Тіни Кароль, Михайло Царь та Богдан Темченко з команди Наталі Могилевської, а також Іван Лєсной та Анастасія Багінська з команди Потапа. Маленька Настя стала єдиною дівчинкою у цій сильній чоловічій компанії!

Чи стане це для неї перевагою на прямому ефірі? Дивись вже зовсім скоро! Нагадаємо, у наступному етапі шоу, який відбудеться рівно через тиждень, долю учасників будуть вирішувати виключно глядачі "Голос. Діти". Не пропусти суперфінал наступної неділі, 1 березня, о 21:00 на "1+1"!

Дивитися відео виступів усіх учасників онлайн.