Хто став учасниками "Голосу країни" у четвертому раунді відборів наосліп

Хто став учасниками "Голосу країни" у четвертому раунді відборів наосліп

Перший етап проекту "Голос країни 5" потроху прямує до свого логічного завершення

Поділитися:

Перший етап проекту "Голос країни 5" потроху прямує до свого логічного завершення, тож у четвертому з шести епізодів відборів наосліп деякі тренери стали обережніші при виборі голосів, а дехто навпаки – почав активніше боротися за учасників.

Лідером за кількістю учасників цього разу став продюсер Потап. Він сказав "так" ще трьом талановитим вокалістам: автору пісень Дмитрові Костюку з Одеси, сором'язливій Олені Шинкар з Бердичіва та хлопцеві з гарним музичним смаком Олександрові Господінову з Херсону. Таким чином до остаточного формування команди топ-продюсеру лишилось обрати ще двох співаків.

"Важко неймовірно: у тебе є ліміт з чотирнадцяти виконавців, в от коли ти сидиш спиною та чуєш розкішний голос… Але розумієш, що у тебе лишилось три місяця, і ти не можеш повернутись, тому що думаєш: попереду ще будуть три", - зізнався Потап,  розповідаючи про складнощі роботи зіркового тренера на цьому етапі шоу.

Не відстає від нього і найголовніший конкурент та опонент з-поміж інших наставників – Святослав Вакарчук. Наразі у команді лідера гурту "Океан Ельзи" вже одинадцять голосистих талантів, двоє з яких приєдналися до нього цієї неділі: співаючий пластичний хірург Емін Самедзаде та народник Вадим Чернов.

"Загальний музичний рівень всього конкурсу цього року відчутно вищий, - оцінив Святослав та додав, - я буду прискіпливий до останнього, це правда. Але щоб от прямо торкнуло!"

В команді у прискіпливого тренера наразі лишилось три вакантних місця.

Більш активним цього разу був золотий голос України Олександр Пономарьов, який забрав до своєї команди одразу трьох чарівних вокалісток – працьовиту та наполегливу Валентину Таран з Кривого Рогу, прапорщика міліції, що співає в оркестрі ГУВС Білорусі, Ганну Благову та її юну землячку Валерію Садовську. Звісно ж, усі ці дівчата  не тільки гарно співають, але і є надзвичайно вродливими! Наразі підопічних у Олександра вже дев'ять, тож вільних місць у команді лишилось всього п'ять.

Найменший склад команди досі має тільки чарівна Тіна Кароль: минулого разу вони з Олександром Пономарьовим йшли на рівних, але зараз співачка обрала тільки двох співаків собі у підопічні. Ними стали – донецький сім'янин, що марить співом, Антон Копитін і талановитий киянин Артем Мурач. Тепер у Тіни вже шість вільних місць, тож бажаючі потрапити саме до неї мають найбільше шансів.

А от у інших можливостей не так вже й багато… Чи не доведеться невдовзі конкурентам Тіни кусати лікті через те, що поспішили з вибором? І що буде, якщо співачка так і не встигне зібрати команду з чотирнадцяти вокалістів? Дивись вже у наступних двох випусках вибору наосліп: місце та час зустрічі із шоу "Голос країни" незмінні! Щонеділі о 21:00 на "1+1".

Усі виступи учасників дивіться онлайн у розділі відео.