Чим сьогодні вражатимуть у прямому ефірі "Голосу країни"

Чим сьогодні вражатимуть у прямому ефірі "Голосу країни"

Цієї неділі, о 21:00, в ефірі каналу "1+1" відбудеться перший прямий ефір ювілейного сезону вокального шоу "Голос країни"

Поділитися:

Сьогодні о 21:00 в ефірі каналу "1+1" відбудеться перший прямий ефір ювілейного сезону вокального шоу "Голос країни". На найбільш відповідальному етапі проекту у Ольги Фреймут з'явиться співведучий - Юрій Горбунов. Разом вони проведуть всі три прямі ефіри, підтримуючи учасників шоу у найбільш хвилюючі моменти їхнього життя на проекті.

Для Ольги та Юрія це вже не перший досвід спільної роботи: "Ми з Юрою неодноразово працювали на великих церемоніях, вели їх разом. Я люблю імпровізацію, а Юра завжди вміє вести розмову у відповідності зі сценарієм. У прямих ефірах "Голосу країни" емоції зашкалюють, люди аплодують, радіють, плачуть. Вести такий масштабний проект - це велика відповідальність, і дуже важливо розраховувати на сильне плече поруч".

Продюсери шоу приготували багато сюрпризів, один з них - прямий ефір ведучі розпочнуть під відкритим небом нічного Києва, на величезній висоті.

"Так приємно бути Джеймсом Бондом і Бетменом в одній особі для такої прекрасної дами. А коли поруч з тобою справжній професіонал своєї справи, то цей прямий ефір перетворюється на приємне проведення часу в прекрасному товаристві. Мені подобається бути сильним плечем для стрункої і витонченої Ольги Фреймут", - зізнається Юрій.

Виступи  всіх учасників будуть супроводжуватись індивідуальними постановками, над якими працює велика команда професіоналів на чолі з креативним продюсером Олегом Боднарчуком. Крім того, щасливчики, які пройшли до прямих ефірів шоу, постануть перед глядачами в нових образах, які стилісти проекту розробляли спільно із зірковими наставниками, враховуючи особливості кожної музичної постановки. Всі зусилля продюсерів "Голосу країни" спрямовані на максимальне розкриття таланту учасників і покликані підкреслити унікальність кожного голосу.

Прямі ефіри 5-го сезону проекту вражають своїми масштабами: збільшено кількість камер і розмір екрану, найбільшого з тих, що були використані на сценах українських телевізійних шоу. Незважаючи на те, що через ажіотаж глядацька зала для етапу прямих ефірів була збільшена вдвічі і розрахована на 1000 місць, квитки на всі 3 прямі ефіри були розкуплені ще на початку травня.

З 16 чвертьфіналістів у півфінал шоу потраплять лише вісім. У кожній команді залишиться по 2 вокаліста: одного з них виберуть телеглядачі, а другого тренер. Що ще приготували творці "Голосу країни" у фінальних випусках шоу і хто з улюблених мільйонами телеглядачів героїв покине головну сцену країни за крок до суперфіналу - побачимо вже цієї неділі, 24 травня, на каналі "1 + 1".

Цікаво, що в прямий ефір улюбленого проекту може потрапити будь-який телеглядач. Завантажуйте свої тематичні фото на особисту сторінку в Instagram або VK і додавайте в опис хештег #goloskrainy. Зробіть це прямо зараз, і, можливо, саме вашу посмішку або навіть сімейне фото побачить вся Україна! Дивіться і голосуйте!

Шоу "Голос країни"-5 виходить на фінішну пряму. Попереду три прямих ефіри: чвертьфінал та півфінал (24 та 31 травня відповідно)  і грандіозний суперфінал шоу  7 червня. Найсильніші вокалісти проекту зійдуться у вирішальних битвах на головній сцені країни, на каналі "1+1".

Новини по темі