Хто з учасників "Голосу країни" влаштував істерику за лаштунками?

Хто з учасників "Голосу країни" влаштував істерику за лаштунками?

Відбулася прем'єра нового сезону шоу "Голос країни. Перезавантаження"

Поділитися:

Сьогодні в ефірі каналу 1+1 відбулася прем'єра нового сезону шоу "Голос країни. Перезавантаження". Цього разу на глядачів чекало багато сюрпризів – нові легендарні зіркові тренери, нова ведуча, нові неймовірні голоси учасників. Але що залишилося за лаштунками першого випуску співочого шоу?..

Наш спеціальний репортер підготував спеціальні сюжети, які можна буде побачити тільки на сторінці проекту "Голос Backstage" (лінк на сторінку). Виявляється, дівчина-"запальничка" Марія Горобцова перед виходом на сцену не знала куди себе подіти від хвилювання, проте продовжувала наполягати, що ані трохи не нервує. А от красені-близнюки, яких Тамара Гвердцителі назвала "своїми джигітами", навпаки завжди досить впевнені в собі. Що розповіла нам юна співачка з маленького селища, в особі якої Ані Лорак побачила себе на початку кар'єри?.. Чому так сильно засмутилася Вікторія Брехар - звичайна вчителька, котра мріяла потрапити до команди Святослава Вакарчука?.. Та хто з учасників влаштував справжню істерику?

Якщо хочете дізнатися більше про найяскравіших учасників шоу та побачити наш проект зсередини, дивіться наше ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕО.