Ігор Грохоцький дивився Чемпіонат світу з футболу в компанії Вакарчука

Ігор Грохоцький дивився Чемпіонат світу з футболу в компанії Вакарчука

Відомого рокера і молодого виконавця об'єднує не лише музика, а й любов до футболу.

Поділитися:

Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький навіть після завершення співочого шоу продовжує спілкуватися зі своїм наставником Святославом Вакарчуком. Відомого рокера і молодого виконавця об'єднує не лише любов до музики, а й захоплення футболом. Вакарчук і Грохоцький пильно стежили за цьогорічним Чемпіонатом світу, і навіть разом дивилися фінал.

"Святослав мені зателефонував і запитав, чи не проти я прийти і переглянути з ним матч. Мені було дуже приємно у компанії колишнього тренера !Він – фанат футболу, а я ж теж  серйозно захоплювався. Я був вражений таким запрошенням. Чемпіонату світу зі Святославом  - це дуже кльово! Ми вболівали за Аргентину, і нам обом було шкода, що вона не виграла. Думали, що Мессі таки заб'є гол, але наші мрії не здійснилися. Хоча, звісно, ми розуміли, що Німеччина перемогла заслужено", - розповів Грохоцький під час онлайн-конференції на aif.ua.

Уже зовсім скоро Ігор знову зустрінеться з легендарним співаком. 24 серпня, на День Незалежності, у Львові відбудеться концерт "Океану Ельзи", на який Грохоцький прийде разом із іншими екс-підопічними Вакарчука.

"Я точно буду там разом зі своєю командою з "Голосу країни". Ми дивитимемося і вболіватимемо за Святослава", - розповів Грохоцький.

Нагадаємо, що масштабний львівський концерт "океанівців" у прямому ефірі транслюватиме "1+1". Шанувальники гурту матимуть унікальну нагоду самостійно сформувати трек-лист концерту за допомогою голосування на сайті телеканалу (стартує 1 серпня).