Ігор Грохоцький розповів про життя після перемоги та подальшу співпрацю з Вакарчуком

Ігор Грохоцький розповів про життя після перемоги та подальшу співпрацю з Вакарчуком

Тріумфатор четвертого сезону думає про здобуття музичної освіти і дуже хоче сходити до театру…

Поділитися:

Колишній футболіст Ігор Грохоцький щиро мріяв про перемогу у "Голосі країни. Перезавантаження", але не сподівався, що йому таки вдасться вибороти вокальну першість. Тепер тріумфатор четвертого сезону думає про здобуття музичної освіти і дуже хоче сходити до театру… Про це співочий спортсмен розповів у інтерв'ю segodnya.ua

- Ігоре, чи передчував ти напередодні фіналу, що переможеш?

- Для мене все це так несподівано. Не приховуватиму, що дуже хвилювався перед виходом на сцену, але радий, що більшість людей проголосувала за українську пісню (Ігор виконав композицію "Край" Миколи Мозгового). Перемога – для мене велике свято. Можна сказати, що відбулося перезавантаження усього мого життя, але я не ставив перед собою задачу стати суперпопулярним за рахунок цього шоу. Я просто хотів отримати задоволення від сцени й заспівати дуетом з Вакарчуком (усміхається).

- Що тренер казав тобі після фіналу?

- Святослав сказав, що ми обов'язково поговоримо за кілька днів, щоб я трохи відпочив, оговтався після перемоги. Тож уже на свіжу голову обговоримо мою подальшу долю.

- Як відсвяткував перемогу?

- Ой, ми святкували всю ніч, здається, до сьомої ранку. Я не п'ю, але мені налили символічний келих шампанського, від якого я не міг відмовитися. Після привітань усієї знімальної групи ми разом із Святославом поїхали до іншого ресторану, де відзначили перемогу усією нашою командою.

- Перед останнім ефіром ти змінив зачіску. Не боявся ризикувати?

- Ні, до того ж, це було не моє рішення (сміється). Я довірився стилістам проекту, хоча раніше думав, що мені личить дещо довше волосся.

- На що ти готовий заради шоу-бізнесу?

- Усе в межах розумного. Брати участь у інших шоу не буду – сподіваюся, досвіду в "Голосі країни" мені вистачить. Я хочу жити музикою і робити по-європейському якісний матеріал. Стати другим Метью Белламі (соліст гурту Muse, чиї пісні Ігор на проекті виконував двічі) мені не хотілося б, але хотілося б робити щось схоже у цьому напрямі.

- Яка в тебе освіта?

- Із 14 до 17 років я вчився у футбольній академії імені Валерія Лобановського. Потім закінчив Університет фізичного виховання і спорту України за спеціальністю "реабілітолог". Хотів вступати в магістратуру на менеджмент, але зараз, можливо, подумаю про здобуття музичної освіти.

- Із кимось із відомих "динамівців" знайомий?

- Із Денисом Гармашем я знайомий. Із Андрієм Богдановим, який у "Металісті" грає, часто спілкувався – ми вчилися разом. А взагалі у мене багато друзів серед футболістів, правда, з "Динамо" ще ніхто не вітав. Можливо, вони й не дивилися шоу (усміхається).

- Які дівчата тобі подобаються?

- Мені подобаються у міру розкуті дівчата, світлі, з родзинкою. Важливе почуття гумору, щоби з дівчиною можна було поговорити практично на будь-яку тему.

- Окрім футболу, у тебе є ще захоплення?

- Дуже хочу найближчим часом сходити до театру, адже востаннє я там був ще за часів навчання в школі. Я люблю читати, дивитися сучасне кіно, але останні кілька місяців я присвятив себе музиці, тож ні на що інше часу не було.