Ігор Скаржинець порівняв підхід до роботи Лазарєва з тактикою нової наставниці - Ані Лорак

Ігор Скаржинець порівняв підхід до роботи Лазарєва з тактикою нової наставниці - Ані Лорак

Кароліна більше працює над образом, а Сергій - над вокалом

Поділитися:

Під час онлайн-конференції на сайті "1+1" учасниу "Голосу країни" Ігор Скаржинець поділився враженнями від співпраці з новою наставницею Ані Лорак. Саме завдяки їй хлопець лишився у проекті після поразки у дуеті, сформованому першим наставником Сергієм Лазарєвим.

Нагадаємо, що російський співак зіштовхнув на сцені Ігоря з В'ячеславом Рибіковим й надав перевагу останньому.

"Я засмутився. Справді. Адже в мене було мало часу продемонструвати свої здібності. Хотілося більше досвіду, більше спілкування з такими зірковими людьми, як Лазарєв, Лорак, Гвердцителі й Вакарчук, і з друзями моїми. Мені нікуди не хотілося йти. Я уже готувався пакувати речі, але подумки ще лишався у шоу", - зізнався Ігор і подякував Ані Лорак за те, що вона врятувала його від болісної поразки. До речі, Скаржинець переконаний, що українська співачка не дарма дала йому другий шанс.

"На "сліпих прослуховуваннях Ані Лорак не повернулася до мене й сказала, що шукає унікальний голос. А я їй тоді зухвало відповів: "Ви щойно його пропустили". І вона сказала, що, можливо, про це пошкодує. Тож, імовірно, це сталося й Ані Лорак захотіла дати мені другий шанс. Вона хороша людина", - розповів Ігор.

Також Скаржинець зізнався, що у його нинішньої наставниці з колишнім тренером різні підходи до роботи зі співаками.

"Сергій Лазарєв працював переважно над моїм вокалом, учив подавати звук. Він присвячував нам багато часу і я встиг чимало опанувати. Яким би веселим він не був на проекті, до своєї тренерської роботи він поставився дуже відповідально. Принаймні, мені так здалося. Ані Лорак же підходить до роботи з іншого боку. Вона радить мені перевтілюватися, більше працювати над образом", -  поділився спогадами від репетицій Скаржинець.

Більше про співпрацю Ігоря з новоспеченою наставницею дізнавайтеся тут: