Інспектор домігся евакуації дітей із аварійного дитячого садка

Інспектор домігся евакуації дітей із аварійного дитячого садка

Сьогодні, 15 грудня, о 22:00 на телеканалі "1+1" в Новому Інспекторі Фреймут глядачі побачать епізод, присвячений дитячим садкам.

Поділитися:

Сьогодні, 15 грудня, о 22:00 на телеканалі "1+1" в Новому Інспекторі Фреймут глядачі побачать епізод, присвячений дитячим садкам. Ведуча Ольга Фреймут на прохання батьків перевірить дитячі дошкільні установи у різних куточках України.

Історія 3-річного Жені, вихованця дитячого садка №38 у Чернівцях, схвилювала всю Україну. Вихователька покарала хлопчика, закривши його в кімнаті і залишивши без нагляду, і він випав з вікна другого поверху садка. Як стверджують батьки, замість виклику швидкої допомоги, педагоги дитячого садка приховували сліди злочину, відпираючи брудний одяг малюка. Цілий рік батькам Жені не вдавалося домогтися справедливості в правоохоронних органах - слідчий всіляко уникав зустрічі з ними.

"Після приїзду Ольги Фреймут справа зрушилася, - коментує батько потерпілого хлопчика Володимир Шкаринский в сюжеті ТСН. - Ми слідчому протягом трьох місяців додзвонитися не могли, вона просто трубку не брала. А після візиту Інспектора сама подзвонила - ми здивувалися, подумали, що переплутала номер телефону".

Крім того, у дитячому садку №38 у Чернівцях декілька разів були зафіксовані випадки сальмонельозу у дітей, а також незадовільний стан приміщень, в яких сплять діти. Ольга Фреймут з командою проведе інспекцію проблемного садка, поспілкується з батьками і вихователями, а також доб'ється евакуації дітей із аварійного приміщення.

Також команда Інспектора вирушить у дитячий садок "Вишеньки" у селі Піщане Одеської області. Батьки скаржилися на отруєння дітей і відсутність елементарних зручностей. Також буде проведена інспекція житомирського дитячого садка №63 "Вербиченька", нещодавно відкритого після енергоефективної термореновації, а також київської "Школи Монтессорі", в якій діток навчають за відомою системою італійського педагога.

Інспекції дитячих садків в ефірі Нового Інспектора Фреймут прокоментує глава Державної санітарно-епідеміологічної служби України, головний державний санітарний лікар України Святослав Протас.

Нагадаємо, проект Новий Інспектор Фреймут у кожній програмі знаходить і нагороджує Народної премією професіоналів сфери обслуговування, які часто залишаються без заслуженого уваги.

Новини по темі