"Інспектор Фреймут" перевірить McDonald's у Кривому Розі

"Інспектор Фреймут" перевірить McDonald's у Кривому Розі

Цієї середи о 22:30 на каналі "1+1" "Інспектор Фреймут" проведе найнесподіванішу перевірку сезону 

Поділитися:

Цієї середи о 22:30 на каналі "1+1" "Інспектор Фреймут" проведе найнесподіванішу перевірку сезону -  ресторану McDonald's у Кривому Розі.

Винахідлива Ольга покаже зсередини як працює легендарний фастфуд та сама спробує себе у ролі працівника мережі. Також Ольга дізнається про жорстоке правило світової мережі, за яким у McDonald's не має місця закоханим.

"Ми довго вагались щодо інспекції у McDonald's, але найбільш переконливим аргументом для нас cтала захмарна популярність закладу у місті та неймовірна кількість листів від наших глядачів з проханням перевірити улюблений фастфуд" - зізнається Ольга Фреймут.

Чи знайде Ольга "скелети у шафі" криворізького ресторану швидкого харчування та як саме McDonald's розбиває серця закоханих – дізнаємось вже 23 жовтня о 22:30.

Також у криворізькому випуску: інспекція "Їдальні №1", де обідає сам мер Кривого Рогу, фастфуду "New York Street Pizza" та ресторану "Полуничка".

У пошуках "хлібу та видовищ" телеведуча вирушить до італійського ресторану "Оppio", що у Римі, з вікон якого гості милуються величним Колізеєм.

В якому закладі офіціантам допомагають обслуговувати гості та де персонал не гребує доїдати за відвідувачами – дивіться в народному шоу "Інспектор Фреймут".

Нагадаємо, що за підсумками минулої програми – інспекції у Буковелі, на офіційній сторінці проекту "Інспектор Фреймут" у розділі "Народна Премія" продовжується голосування за кращого працівника країни.

"Інспектор Фреймут" - авторське реаліті-шоу Ольги Фреймут. Заклади Фреймут оцінює за п'ятьма критеріями: атмосфера, обслуговування, чистота, ціни і їжа, що конвертуються в плюси чи мінуси. За умовами програми, для отримання нагороди допустимо один мінус, але чистота – обов'язкова умова.

В ефірі "1+1" програму "Інспектор Фреймут" дивіться щосереди о 22:30. Повтор щонеділі о 12:55