"Інспектор Фреймут" перевірить віртуальний ресторан

"Інспектор Фреймут" перевірить віртуальний ресторан

Ведуча "1+1" завітає до Вінниці

Поділитися:

Цієї середи "Інспектор Фреймут" завітає до Вінниці.  Вперше у програмі Ольга потрапить у віртуальний ресторан "Happybox" та перевірить найпопулярнішу доставку їжі у Вінниці.

Але знайти онлайн-заклад буде не так вже й просто. Щоб дізнатися адресу ресторану, телеведуча вдасться до детективної історії зі стеженням і переслідуванням. Чим обернеться інспекторська винахідливість та що приховують у закритому від людських очей ресторані з доставки азійської їжі – дивіться вже 5 листопада о 22:30 на каналі 1+1.

Також у випуску – інспекція відомого своїми комплексними обідами кафе "Цукерня", ресторан "Буржуй" – де працював таємний агент інспектора. У  французькому ресторані Ile-De-France Ольга стане учасником справжньої конференції лікарів, а ще перевірить спритність шеф-кухаря цього закладу. Чи вдасться вінницькому управляючому врятувати свій заклад від ганьби за 60 секунд та отримати заповітну нагороду – дізнайтеся вже цієї середи о 22:30

У закордонній інспекції відома білявка проінспектує улюблений ресторан Майкла Джексона – "Windows", що в Женеві (Швейцарія), та розкриє для українців секретний рецепт вишуканого швейцарського тартару.

В якому закладі гостей обважують утричі, а де разом з кухарями метушаться табуни тарганів – дивіться в народному реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" вже сьогодні о 22:30 на каналі "1+1".

Нагадаємо, що за підсумками минулої програми – інспекції у Києві – на офіційній сторінці проекту "Інспектор Фреймут" у розділі "Народна Премія" продовжується голосування за кращого працівника країни.