Інспектор Фреймут стане на захист дітей у Луцьку

Інспектор Фреймут стане на захист дітей у Луцьку

У сімейному закладі Ольга перевірить дитячу кімнату та страви, які найчастіше замовляють малюки.

Поділитися:

Цієї середи "Інспектор Фреймут" перевірить найпопулярніші заклади міста Луцьк. Особливу увагу телеведуча приділить дитячим зонам ресторанів. Так, у сімейному закладі "Дядя Піца" Ольга перевірить дитячу кімнату та страви, які найчастіше замовляють діти.

Цікавою видасться поїздка до села Колодяжне, де знаходиться музей Лесі Українки, і куди туристи приїжджають з усієї України. Проте, насолодившись духовною їжею, гостям буде складно знайти їжу традиційну. Фреймут завітає з перевіркою до найближчого закладу, який розташований аж у сусідньому селі. Чи вдасться команді інспектора й компанії школярів, що приїхали на екскурсію, пообідати після відвідин музею та виснажливої дороги? Навіщо винахідлива телеведуча полізе в кабіну трактора? Дивіться вже 10 грудня о 22:30 на каналі "1+1".

У новому ресторані "First Café" Фреймут зустріне цілий гурт працівниць на ім'я Ольга. Разом вони заспівають народні пісні.

Також у випуску в кав'ярні "Карамель" телеведуча влаштує тест для баристи на правильне приготування кави лате і розповість, як відрізнити якісні сорти кави від дешевих.

У закордонній інспекції Ольга перевірить мішленівський ресторан "La Table Du Royal" (Франція) поряд з домівкою Джека Ніколсона. Чи все так бездоганно у пафосному французькому ресторані та в якому закладі перевірку проведуть одночасно два інспектори, побачимо вже сьогодні о 22:30 на каналі "1+1".