"Інспектор Фреймут" зустріне ще одного інспектора

"Інспектор Фреймут" зустріне ще одного інспектора

Сьогодні найчесніший інспектор України Ольга Фреймут завітає до Дніпропетровська. 

Поділитися:

 Сьогодні найчесніший інспектор України Ольга Фреймут завітає до Дніпропетровська. "Інспектор Фреймут" є народним проектом і перевіряє найпопулярніші заклади України та світу. Тому під пильну увагу білявки потрапить завжди переповнена їдальня МНС, знаменитий гриль-бар "Мелроуз", культове місце Дніпропетровська – кафе "Миші Бляхера" та один з найдорожчих ресторанів міста - "Cost".

В одному із закладів міста Ольга Фреймут випадково зустрінеться ще з одним інспектором. Ведуча швидко знайде спільну мову із колегою і разом з ним протестує бізнес-ланч просто на багажнику автівки.

У рубриці "Закордонна перевірка" Фреймут проінспектує сімейний ресторан у Трієсті (Італія). Власник ресторану – 80-річний дідусь тримає на собі увесь бізнес і контролює кожну страву, яку подають гостям. Заклад був заснований у 1865 році і тут задіяна ціла династія вишколених родичів – онука, наприклад,  працює офіціанткою.

Чи потрапить Ольга на кухню до 150-річного ресторану, у якому закладі через перевірку голодною залишилась ціла команда з регбі, де саме Ольга зустріне ще одного інспектора, та чому ведуча потрапила під фонтан з коштовного шампанського - дивіться вже цієї середи 24 вересня о 22:30 на "1+1".