Ірина Білик: "На" Битві хорів" одне серйозне зізнання в любові я вже отримала"

Ірина Білик: "На" Битві хорів" одне серйозне зізнання в любові я вже отримала"

У другій програмі "Битви хорів" свої хори сформували Алессандро Сафіна, Ірина Білик, Наталія Гордієнко та Володимир Гришко

Поділитися:

У другій програмі "Битви хорів" свої хори сформували Алессандро Сафіна, Ірина Білик, Наталія Гордієнко та Володимир Гришко. Найоригінальнішими вийшли колективи Алессандро Сафіна та Ірини Білик - зіркові тренери зважилися на експеримент і зібрали в свої команди представників тільки однієї статі.

- Коли я тільки йшла на проект, подруги жартували, що мені, звичайно, потрібен чоловічий хор. Я ще посміялася - знову всі будуть говорити, що Білик заводить романи з молодими чоловіками. Кажу, мені набридли ці безпідставні плітки! (сміється).

І тут я прийшла на проект, і сталося так, що на кастингу я відібрала трохи більше вокалістів, ніж за правилами проекту потрібно для хору. Я подивилася на дівчат, які там були, і згадала жарт моїх подруг. Я подумала - ну і нехай усі говорять, що моя пристрасть до молодих красивих чоловіків переважала у цьому відборі. Зате всі вони співають дуже красиво, всі голоси в моєму хорі дуже добре підібрані! Принаймні, це буде оригінально, і глядачеві напевно буде цікаво стежити за нашою роботою. Виходить, я прийшла до того, чого боялася. Але мені здається, мої чоловіки мені підходять, і я їм теж!, - Зізнається співачка.

- Усі мої чоловіки в хорі дійсно дуже романтично налаштовані, і їм навіть подобається робити мені якісь подарунки. Скажу чесно, що одне серйозне визнання в любові я вже отримала. Але до кінця проекту не хочу виділяти фаворитів. Мені подобаються всі хлопчаки, це дуже згуртований колектив. Але я звикла до того, що чоловіки іноді грають заради своїх корисливих цілей, говорять неправду. Тому я зараз на всі визнання дивлюся крізь пальці. Просто хочу побачити свій хор в роботі. Той, хто мене більше всіх любить, напевно, повинен проявити себе на сцені. Тоді я дійсно повірю, що людина хотіла виділитися спеціально для мене.

Перший виступ севастопольського хору, яким керує Ірина Білик, телеглядачі побачать в ефірі вже 24 листопада. Боротися за перемогу на великій сцені будуть 8 колективів, і один з них покине проект вже цієї неділі.