Ірина Білик розказала про свого сина і нову любов

Ірина Білик розказала про свого сина і нову любов

Сьогодні легендарна українська співачка Ірина Білик відзначає день народження

Поділитися:

Сьогодні легендарна українська співачка Ірина Білик відзначає день народження. Із нагоди свого ювілею зірка дала відверте інтерв'ю Руслану Сенічкіну.

Популярна виконавиця, яка першою повірила в український шоу-бізнес, у "Сніданку з "1+1" розповіла про нове кохання і своє найбільше життєве досягнення.

"Коли я починала, то не могла собі уявити, що в мене буде колись дитина. Співачка – це ж завжди якісь проблеми, треба кудись їхати, репетирувати програми, якісь шоу. Мене навіть вмовляли, що материнство мені не потрібно. Після цього я, можна сказати, втекла від свого на той час чоловіка. Захотіла дитину і вона в мене з'явилася", - сказала Ірина і зізналася: мріє ,аби її син Гліб став зіркою у професії, яку собі обере.

Також Білик розповіла, що дуже щаслива в особистому житті, однак, навчена гірким досвідом, не говоритиме усій країні про нову любов.

"Я раніше багато ділилася своїм щастям. Та, коли багато розказуєш, починають стежити, потім взагалі заважають жити. Ми зараз із моїм хлопцем домовилися, що не будемо говорити світові про наші стосунки. Бо ми хочемо бути разом і хочемо бути щасливими. Думаю, моїм прихильникам буде достатньо того, що я щаслива людина. І це дає мені багато енергії для моїх концертів", - пояснила таке рішення Білик.

Більше про життя і подальші плани співачки, дізнавайтеся у відео онлайн: