Ірина Білик уперше розповіла про новонародженого сина і стосунки з офіційним чоловіком

Ірина Білик уперше розповіла про новонародженого сина і стосунки з офіційним чоловіком

Співачка щаслива від змін в особистому житті  

Поділитися:

Українська співачка Ірина Білик, яка у грудні минулого року вдруге стала мамою, не припиняє дивувати прихильників відвертими зізнаннями.

Так, з'ясувалося, що співачка вперше офіційно вийшла заміж. Обранцем 42-річної артистки став батько її дитини, відомий режисер Аслан Ахмадов.

-Ірино, ми вперше з тобою спілкуємося з моменту, як в тебе народився син. Я тебе з цим вітаю! Різниця у віці між старшим та молодшим сином -16 років. За цей час можна вже забути, як воно - сповивати дитину, купати, як воно - мати малюка вдома.


-Я можу сказати, що в мене виявилась дуже замала квартира, тому я винайняла ще одну поруч, тепер маю дві квартири в під'їзді. Одна - для малюка, інша - для мого старшого сина. Сподіваємося, що навесні переїдемо до бдуинкуза містом, бо буде вже тепло, будуть квіти та сонце. Я хочу, щоб він засмагав, тому що він такий азербайджанський мачо.

-Вже у два місяці?

-Так.

-Тобто, він син свого батька?

-Так. Думаю, якщо сонце буде світити, він стане таким темношкірим нормальним пацаном.

-Ти згадала, як воно - бути мамою?

-Можу зізнатись вашій передачі, що коли народився Гліб, я взагалі не брала участь в його вихованні, тому що було багато концертів. ми були з татом Андрієм молоді. Сказали батькам: "Ви стежте, виховуйте, а ми - в кіно, на діско". Я майже не бувала вдома. А зараз я дуже багато часу буваю з Табрізом, тому що я хотіла цього, дуже мріяла про його появу в моєму житті. І його тато Аслан про це також дуже мріяв.

-Ви спілкуєтеся інтернетом? Бо батько живе в Росії.

-Це нам не заважає. За місяць він знову буде з нами, потім поїде, потім приїде знову. Я думаю, що для наших стосунків це найкраще, бо не хочеться жити, як інші люди,коли вони сваряться. У нас такого немає. Тато приїжджає, ми цілуємося, любимо один одного. Думаю, для мого серця це найккраще. Якщо чоловік тебе любить, то не може ображати, як це бувало колись в моєму житті. Просто він десь є, ми любимо один одного, але наше кохання не затьмарене домащніми справами, проблемами.

-Народна артистка Ірина Білик гуляє з візочком навколо будинку?

-Поки що ні, там гуляють багато мам і я просто уявляю цей момент, як я туди вийшла. Я цьомаю ніжки сину, пальчики. Можу все: змінити підгузник, покупати. Але найкраще, коли я приходжу додому і кажу: "Це мама!" І він посміхається мені.

-Ти співаєш малюку?

-Так.

-В тебе вийшла пісня, яка має назву "Я все равно его люблю". Від тебе тепер чекають чого завгодно. Можна припустити, що в тебе весілля з кимось з минулого життя скро буде.

-Ні, я з минулого нікого не повертаю, це знають мої колишні. Вони просто приходять у гості, але це моє кредо. Вийде кліп на пісню і там будуть всі мої відповіді.