Ірина Білик: "З Гаріком Кричевським я фліртую давно!"

Ірина Білик: "З Гаріком Кричевським я фліртую давно!"

Під час репетицій шоу "Битва хорів" Ірина Білик весь час за лаштунками проводила з співаком Гаріком Кричевським.

Поділитися:

Під час репетицій шоу "Битва хорів" Ірина Білик весь час за лаштунками проводила з співаком Гаріком Кричевським. Зіркові тренери тільки й заглядали в гримерки один до одного, багато розмовляли й жартували в перервах. На запитання журналістів про те, чи не пов'язує співаків щось окрім проекту, Ірина Білик відповіла:

- Усі чоловіки - тренери на цьому проекті просто чудові! Я в захваті від всіх однаково! Я зазвичай люблю фліртувати з чоловіками, але на "Битві хорів" я навіть не знала, кого вибрати для флірту! Тому що з Гаріком Кричевським я фліртую давно, з Володимиром Гришко ми на зйомках цілий день обнімалися і цілувалися, говорили один одному приємні слова. У мене на приметі, звичайно, Олег Скрипка, але він у нас багатодітний батько, тому я вирішила, що його, напевно, чіпати не буду. Залишається Алессандро Сафіна, але мені ще потрібно навести довідки про нього (сміється).

Як виявилося, Ірина Білик і Гарік Кричевський давно дружать сім'ями і навіть неодноразово разом проводили відпустку. Співачка також розповіла, що вже визначилася з тим, яка тактика допоможе їй досягти успіху на проекті.

- На "Битві хорів" мене найбільше хвилюватиме не те, як звучить мій хор і як поводяться його учасники. Мене найбільше цікавитиме їх душевний стан. Можливо, я тому і затрималася на сцені на багато років, що на чільне місце ставлю не ставлення до нот, а ставлення до почуттів. І від мого хору я вимагатиму, щоб вони не співали механично, щоб не співали заради того, щоб співати, а щоб вони думали про те, як донести почуття глядачам. Вони повинні відчувати любов у своєму серці під час співу. Для мене важливо навіть те, як вони дивляться на глядача. Я не думаю, що інші зіркові тренери говорять зі своїми учасниками саме про це. Я вважаю, це буде нашою сильною стороною.

Також співачка зазначила, що вміє бути строгою зі своїм колективом:

- На перших репетиціях я помітила, що не всі учасники засвоїли мої уроки. Так що деяких я буду карати, поміняю їх місцями на сцені. Попереду повинні бути ті, хто більше за інших старається донести свої почуття глядачеві.

Нагадаємо, проект "Битва хорів" стартує на телеканалі 1+1 10 листопада о 20:15.

За перемогу на сцені будуть боротися 8 хорів по 15 учасників у кожному.

До перемоги їх поведуть зоряні наставники: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

Судді проекту: Ніна Матвієнко, Михайло Турецький та Анатолій Єрема.

Ведучий проекту - Юрій Горбунов.