Вітовська та Горянський стануть наставниками шоу "Маленькі гіганти"

Вітовська та Горянський стануть наставниками шоу "Маленькі гіганти"

Уже восени на телеканалі "1+1" стартує нове національне дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти".

Поділитися:

Уже восени на телеканалі "1+1" стартує нове національне дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти". Сьогодні стали відомі імена двох зіркових наставників проекту. Ними стали відомі та улюблені українські актори театру і кіно - Ірма Вітовська та Володимир Горянський.

Вони поведуть до перемоги по одній з 6 дитячих команд, готуючи учасників до виступів, підбадьорюючи і передаючи свій досвід.

Ірма виховує 4-річного сина Ореста і має досвід спілкування з дітьми як в житті, так і в телевізійних шоу. Участь у "Маленьких гігантах" для неї не перший досвід роботи в дитячих проектах телеканалу "1+1" - минулого року акторка була ведучою шоу "Мій малюк зможе". Ірма привертає до себе увагу малюків з перших хвилин безпосередністю і комунікабельністю.

"Якщо хочеш швидко налагодити спілкування з дитиною, не потрібно вмикати "виховний тон". Треба спуститися з висоти дорослого, розмовляти з дітьми їхньою мовою. І не загравати, дітки моментально відчувають фальш. Дорослі часто намагаються в очах дітей виглядати краще, ніж є насправді . Але діти моментально нас сканують і добре читають підтексти", - поділилася своїм досвідом відома акторка.

Володимир Горянський, який зіграв голову сільради в серіалі "Останній москаль", виховує 11-річну дочку Машу. Актор зізнається, що вони з дочкою розглядали можливість участі у кастингу проекту "Маленькі гіганти", але через нестачу часу ідею довелося відкласти.

"Маша розкішно малює, прекрасно співає, танцює. Вона сама обирала гуртки, куди хоче піти, чому вчитися. Певний час вона навіть займалася журналістикою і айкідо. Маша хоче бути дизайнером і відвідує драматичний гурток, майструє, прекрасно готує. Нещодавно каже: "Тату, давай я тобі приготую суші", - розповідає актор.

Також Володимир поділився тим, що вважає головним у роботі з дітьми у талант-шоу: "Важливий індивідуальний підхід. Чим ближче ти з дитиною спілкуєшся, тим більше розумієш її. Але при цьому дуже важлива командна робота, те, як діти будуть підтримувати один одного, наскільки будуть впевнені в собі та своїй команді, наскільки отримуватимуть задоволення від того, що відбувається навколо. Головне, які емоції та досвід вони винесуть із проекту у доросле життя".

До речі, кастинг на проект "Маленькі гіганти" триває до 10 серпня. Команда проекту запрошує до участі маленьких акторів, талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, пародистів, вундеркіндів, дітей- індиго, дітей-екстрасенсів, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей, а також вокалістів і танцюристів.

Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - нове для України дитяче талант-шоу за форматом компанії "TELEVISA". Виробництвом проекту займається "1+1 Продакшн". Згідно з правилами шоу, до перемоги учасників поведуть 6 наставників - зірки шоу-бізнесу, актори, телеведучі, танцюристи. А оцінювати виступи команд у кожному ефірі буде журі з 3 українських зірок. Взяти участь у кастингу можуть діти віком від 4 до 12 років. Для участі в завершальній серії кастингу потрібно заповнити анкету.

Довідка

Ірма Вітовська - українська актриса театру і кіно. Працює в Молодому театрі , відома за роллю Лесі у серіалі "Леся+Рома". Власниця премії "Телетріумф" за найкращий серіал "Леся+Рома". У 2014 році стала ведучою проекту "Мій малюк зможе" на "1+1".

Володимир Горянський - український актор театру і кіно, телеведучий. Народний артист України , провідний актор Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. У 2015 році зіграв роль голови сільради в серіалі "Останній москаль" виробництва "1+1".