Сьогодні стартує історична драма з Данилою Козловським!

Сьогодні стартує історична драма з Данилою Козловським!

"Усе починалося в Харбіні" - це костюмована історична драма, заснована на реальних подіях. Дивіться яскравий та драматичний фільм про російських емігрантів у Китаї з понеділка, 21 січня, на 1+1.

Поділитися:

Сьогодні на каналі 1+1 стартує прем'єра саги про життєві колізії російських емігрантів у Китаї, заснована на реальних подіях, – восьмисерійний фільм "Усе почалося в Харбіні". Костюмована драма з відомими акторами, заплутаним сюжетом і, звісно ж, любовним трикутником, події якої охоплюють три десятиліття, стартує сьогодні о 20:10 одразу по дві серії.

Режисером картини став Леонід Зисов, який свого часу працював у Голлівуді. У фільмі зіграли Діна Корзун, Ігор Скляр, Володимир Єпіфанцев, Ірина Розанова, Микита Єфремов. А головні ролі дістались молодим, але вже відомим акторам Данилі Козловському та Анні Чиповській.

Серіал, створений за книжкою спогадів Бориса Христенка "Повість про пережите", розповідає про реальні історичні події, які відбулися з 1928 по 1953 рік. Це історія однієї радянської родини в трагічні роки історії Росії.

Події серіалу починають розгортатися у Харбіні, місті, заснованому російськими будівельниками Китайсько-Східної залізниці. У 1928 році Борис Ейбоженко (Данило Козловський) і його молодший брат Володя, сини працівника Китайсько-Східної залізниці, живуть у Харбіні як звичайні підлітки. Але в сім'ю приходить біда – батька, диспетчера КСЗ, визнають політично неблагонадійним, і він втрачає роботу. У цей час у Бориса стається і любовна драма: він закохався у дочку начальника станції "Харбін" Люду Єржанову (Анна Чиповська), але вона втекла з міста з іншим, колишнім білогвардійським офіцером, якого шалено кохає. При спробі втечі дівчину заарештовують, а її коханого вбивають... Чи зустрінеться колись Борис зі своєю коханою, чи зможуть вони бути разом?