Історична перемога: Україна пройшла до чвертьфіналу Євро-2020

Україна вийшла до четверть фіналу Євро-2020
УЄФА

Українська збірна у динамічному та вольовому поєдинку перемогла збірну Швеції та здобула історичну перемогу. Вперше за часів незалежності ми пройшли до чвертьфіналу головної футбольної події Європи!

Поділитися:

Збірна України з футболу стала учасником чвертьфіналу Євро-2020. Це сталося в результаті перемоги наших футболістів над збірною Швеції у принциповому поєдинку 29 червня. Це справді історична перемога, оскільки ще жодного разу в історії незалежної України ми не заходили так далеко у боротьбі за головний футбольний кубок Європи.

Гра між збірними України та Швеції виявилася майже рівною. Першими відкрили рахунок наші хлопці на 27-й хвилині, шведи зрівняли рахунок на 43-й. Другий тайм виявився нерезультативним. І здобути омріяну перемогу наша збірна змогла лише наприкінці доданого часу, на 121-й хвилині забивши переможний гол!

Прохід збірної України до 1/4 Євро-2020 – це справжня сенсація. Нам посміхнулася удача, яка дозволила вийти з групового етапу чемпіонату: з 3-го місця в групі з найменшою кількістю очок. Тепер у чвертьфіналі на нас чекає сильний суперник – збірна Англії. Матч відбудеться вже 3 липня. Вболіваємо за збірну разом!

Новини по темі