Історії кохання учасників 4 весілля, що об'єднали різні народи світу

Історії кохання учасників 4 весілля, що об'єднали різні народи світу

У День Святого Валентина пропонуємо вам три історії кохання учасників 4 весілля

Поділитися:

Той факт, що любов не знає меж, учасники найпозитивнішого романтичного реаліті-шоу 4 весілля доводили вже не раз.

У День Святого Валентина пропонуємо вам три історії кохання учасників 4 весілля, в яких об'єдналися не тільки серця молодят різних національностей, а й культура, звичаї і традиції різних країн світу.

1. Флора, українка єврейського походження з Вінниці, і подумати не могла, що доля зведе її з Франциско, який приїхав з Анголи, проте непогано володіє українською мовою. Пара випадково зіткнулася на дискотеці в Вінниці, і це поклало початок їхній щасливій історії. Весілля, на якому змішалися африканські танці, єврейські страви і європейське оформлення, було одним з найвеселіших з усіх, які бачила команда проекту "4 весілля" у Вінниці.

2. Історія кохання Ірини з села Олешів Івано-Франківської області і Дмитра із Санкт-Петербурга почалася зі звичайного листування в інтернеті, але тоді ніхто не міг навіть припустити, що воно переросте в народження нової сім'ї. Велика відстань, що розділяла пару, не стала перешкодою для справжніх почуттів. Заради того, щоб познайомитися з Іриною наживо, Дмитро приїхав до Польщі, де дівчина вчилася на інженера-мехатроніка. Це була доленосна зустріч для обох. Весілля зіграли з розмахом, в українських традиціях, як і прийнято на Івано-Франківщині.

3. Ніколи не знаєш, де тебе підстерігає любов. Режисер масових заходів Тетяна в пошуках ведучого для конкурсу краси запросила на співбесіду учасника КВК Вазгена, який спочатку їй не сподобався. Але молодий чоловік з вірменськими коріннями одразу зрозумів, що заради цієї дівчини готовий на все і вирішив завоювати її серце. Романтичні вчинки та красиві жести Вазгена не могли залишити Тетяну байдужою: Вазген був готовий навіть серед ночі вирушити на пошуки троянди для коханої, щоб порадувати її. Варто відзначити, що на весіллі Тетяни і Вазгена команда "4 весіль" стала свідками знакової події для пари - вони вперше повідомили, що чекають на малюка.

Нагадаємо, що нові випуски п'ятого сезону проекту 4 весілля телеглядачі можуть побачити щовівторка о 22.00 на телеканалі "1+1". 

Новини по темі