Камалія звинувачує творців реаліті шоу на 1+1 "Багаті теж плачуть" у використанні монтажу

Камалія звинувачує творців реаліті шоу на 1+1 "Багаті теж плачуть" у використанні монтажу

Сьогодні Камалія запросила всіх своїх шанувальників дивитися черговий випуск реаліті шоу "Багаті теж плачуть" з її участю на 1+1. На своїй сторінці у Фейсбуці Камалія в черговий раз звинуватила творців шоу у використанні монтажу.

Поділитися:

Сьогодні Камалія запросила всіх своїх шанувальників дивитися черговий випуск реаліті шоу "Багаті теж плачуть" з її участю на 1+1. На своїй сторінці у Фейсбуці Камалія в черговий раз звинуватила творців шоу (продюсери шоу "Багаті теж плачуть" та "Світське життя" Олеся та Андрій Ногіни) у використанні монтажу. "Ну, нарешті всі дізнаються правду про мене з точки зору монтажу авторів реаліті-шоу з моєю участю "Багаті теж плачуть"! Сьогодні 3-й випуск о 20:15 на українському телеканалі 1+1. Мені приємно, що новини про мого життя і творчості можна дізнатися з точки зору авторів передачі, а не зі сторінок жовтої преси або з перших вуст без монтажу. Бажаю всім яскравих вражень. У шоу "Багаті теж плачуть" я буду плакати, але вже після перегляду чергового шедеврального монтажу випуску", пише Камалія.

Нагадаємо, що реаліті шоу "Багаті теж плачуть" стартувало цієї осені на канал 1+1 з участю співачки Камалії, дизайнера Ольги Громової, дружини футболіста Юлії Вороніної та куми Тимошенко Наталії Ветвицької.

17 вересня о 20:15 в третій серії проекту глядачі побачать як господарює вдома співачка Камалія. Скільки прислуги в неї працює і за що вона штрафує покоївок. У цей час Наталя Ветвицька скандалить в елітній хімчистці, в якій зіпсували її сукню від Valentino. У Дубаї Юлія Воронiна насолоджується відпочинком з чоловіком і дітьми. Чим займаються Юлія і Андрій Вороніни на яхті, залишившись удвох? Тим часом Ольга Громова з чоловіком Саймоном готуються до званого вечора, на який їх до себе додому запросила співачка Камалія.