Кастинги другого сезону "Маленьких гігантів" переносяться

Кастинги другого сезону "Маленьких гігантів" переносяться

Коли кастинги відбудуться у Києві, буде повідомлено пізніше. Слідкуйте за оновленнями на сайті 1+1.

Поділитися:

Телеканал 1+1 продовжує підтримувати дитячі таланти і надає можливість маленьким українцям реалізувати свої мрії на великій сцені одного з найрейтинговіших дитячих проектів 1+1.

Як повідомлялося раніше, продюсери проекту Маленькі гіганти шукають для другого сезону шоу талановитих вокалістів, танцюристів: бальників, народників, виконавців сучасного танцю, а також маленьких талантів розмовного й оригінального жанру. Але попередні дати кастингів відтерміновуються. 

Юні вокалісти, танцюристи, а також таланти оригінального жанру в віці від 4 до 12 років можуть спробувати свої сили на проекті, заповнивши анкету за посиланням. Коли кастинги відбудуться у Києві, буде повідомлено пізніше. Слідкуйте за оновленнями на сайті 1+1.

Нагадаємо, у першому сезоні проекту Маленькі гіганти  переможцями стала команда Володимира Дантеса в складі Жені Лебедина (оригінальний жанр), Каті Бойко (вокал), Лєри Цвіркунової і Влада Михайленка (хореографія). Женя Лебедин також зіграв одну з головних ролей у "Різдвяній історії з Тіною Кароль" виробництва "1+1 Продакшн", а Олександр Подолян заспіває із  всесвітньо відомим тенором Робертіно Лореті.

Новини по темі