Катя Осадча познайомить глядачів з італійським «танцюючим мільйонером»

Катя Осадча познайомить глядачів з італійським «танцюючим мільйонером»
1plus1.ua

Катерина Осадча перша познайомить українських телеглядачів з інтернет-сенсацією цього року – епатажним італійським мільйонером Джанлукою Ваккі.

Поділитися:

Катя Осадча показала фото зі свого модельного минулогоУ новому випуску програми «Світське життя», який вийде в ефір вже сьогодні о 22:00, Катерина Осадча перша познайомить українських телеглядачів з інтернет-сенсацією цього року – епатажним італійським мільйонером Джанлукою Ваккі.

М'язистий чолов'яга став світовою зіркою, виклавши у мережу відео, на якому він хвацько танцює зі своєю нареченою на власній яхті. Витівки активного 49-річного бізнесмена так вразили людей, що Джанлука миттєво став зіркою.

Зараз за його пригодами, подорожами власними літаками та яхтами, а також вечерями з голлівудськими зірками в мережі стежить більше 5 мільйонів людей. В інтерв'ю для програми «Світське життя» Джанлука Ваккі розповість, як йому вдається вести родинний бізнес та поєднувати це з пустощами, за якими стежить весь світ.

Цього разу Ваккі завітав на масштабне льодове шоу Intimissimi On Ice, яке вже втретє проходить в античному амфітеатрі Arena di Verona. Щоразу в ньому беруть участь світові зірки, на яких приходять подивитися більше 30 тисяч глядачів!

Тому окрім «танцюючого мільйонера» на шоу приїхали інші зірки. Глядачі насолоджувалися співами легендарного тенора Андреа Бочеллі, найвідоміші моделі, серед яких – подружка голлівудського красунчика Бредлі Купера Ірина Шейк, дефілювали подіумом. А головними на льоду цього разу стали срібний олімпійський призер зі Швейцарії Стефан Ламб’єль і фінська красуня Кійра Корпі. Родзинка вечора – виступ Євгена Плющенка, який до Верони завітав разом з дружиною Яною Рудковською та сином. 

Не пропустіть репортаж з найяскравішого шоу Європи! Тільки у програмі «Світське життя», сьогодні, о 22:00, на 1+1.