Катерина Осадча розповіла про новинки сезону «Світського життя»

Катерина Осадча розповіла про розповіла про оновлений формат проекту «Світського життя».

Поділитися:

Ведуча «Світського життя з Катериною Осадчою» в ексклюзивному інтерв'ю для газети «Сегодня» розповіла про оновлений формат проекту, прем'єра якого відбудеться 9 вересня о 22:00 на телеканалі 1+1.

За словами Катерини Осадчої, доповненнями до традиційного формату проекту стануть спеціальні сенсаційні розслідуванняКатерина Осадча проведе сенсаційні розслідування про життя зірок про життя зірок шоу-бізнесу та політиків і нові рубрики у студії «Світського життя». З'являться журналістські розслідування, рейтинги від цілого штату журналістів. Також команда продовжить подорожувати із зірками по знакових місцях їхнього життя. 

В одній із перших програм ми побуваємо з Тіною Кароль у Юрмалі, де вона покаже магазин, в якому купувала той самий чоловічий костюм, у якому влаштувала фурор на «Новій хвилі». Окрім того, ми почнемо приймати зірок у себе в студії. Але, зрозуміло, всі ці нововведення не виключають репортажі з різноманітних світських подій, - розповідає телеведуча.

Також в інтерв'ю Катерина Осадча розповіла про наслідки скандального інтерв'ю Сергія Лазарєва для «Світського життя», про дружбу із зірками шоу-бізнесу, тиск на редакцію проекту з боку знаменитостей, особисте житте і інтерв'ю мрії. Зірка телеканалу каже, що за 11 років програма охопила дуже багато подій. 

Швидше можна перерахувати західних зірок, у яких ми ще не брали інтерв'ю. Хоча ще залишилися знаменитості, з якими все ніяк не складається поспілкуватися. Наприклад, ми ніколи не брали інтерв'ю у Джорджа Клуні, хоча багато разів знімали його прес-конференції, червоні доріжки, але розмови один на один так жодного разу і не виходило. Ще хочу взяти інтерв'ю у Леді Гаги, але думаю, це лише питання часу, - коментує Катерина.

Нагадаємо, 9 вересня о 22:00 відкриє сезон в студії оновленої «Світського життя» головна актриса країни Ольга Сумська, яка нещодавно відсвяткувала свій 50-річний ювілей. Актриса покаже свою першу оголену фотосесію і розповість, як їй вдається зберігати таку прекрасну форму і як вона ставиться до свого віку.

Також Ольга Сумська приголомшить глядачів гарячим східним танцем Роксолани. Дивіться у новому сезоні «Світського життя» справжній «баттл»: яка Роксолана крутіше в танці живота - наша Сумська або турецька Мер'єм Узерлі?

Читайте інтерв'ю з Катериною Осадчою в сьогоднішньому номері газети «Сегодня».

Дивіться оновлене «Світське життя» щоп'ятниці о 22:00 на телеканалі «1+1».