Катя Осадча - про відверте інтерв'ю Тіни Кароль і 300-й випуск "Світського життя"

Катя Осадча - про відверте інтерв'ю Тіни Кароль і 300-й випуск "Світського життя"

Ведуча "1+1" поділилася найближчими планами

Поділитися:

Сьогодні о 22.20 на каналі "1+1" вийде 301- й випуск "Світського життя". Про плани творців зіркового проектуй особливості попереднього, ювілейного, випуску Катя Осадча розповіла "Сніданку з "1+1".

"300-й ефір "Світського життя ми відзначили дуже відвертим інтерв'ю з Тіною Кароль. Це було перше інтерв'ю після буремних подій на Майдані. Саме нашій програмі Тіна розповіла про свою громадянську позицію і чому саме вирушає з концертами до Криму", - розповіла Осадча і додала, що й у наступних випусках на глядачів чекатимуть різноманітні викриття, сенсації, цікаві інтерв'ю з зірками й чиновниками.

"Із 2005 року ми розповідаємо, що політики мають бути відкритими, що їм не варто нічого приховувати, що українці повинні знати про приватне життя людей, яких вони обирають, точно так, як і про решту частину їхнього життя", - сказала Катя.

Протягом останніх трьох місяців "Світське життя" висвітлювало переважно події у нашій країні. Днями ж команда проекту уперше вирушить до Білорусі на "Слов'янський базар". І лише після низки відряджень ведуча проекту про багатих і знаменитих дозволить собі відпочити.

"Наприкінці літа в мене буде кілька тижнів на відпочинок. Ще не знаю, куди поїду, але розумію, що зараз дуже хочу подорожувати Україною. Мрію поїхати на Захід, сподіваюся потрапити на Шацькі озера", - зізналася Осадча.

Більше дізнавайтеся у відео: