Кейт Міддлтон зачарувала новим різдвяним образом

Новий образ Кейт Міддлтон
gettyimages.com

І він їй дуже личить!

Поділитися:

До початку зимових свят залишилося менше місяця, а герцог та герцогиня Кембриджські продовжують займатися державними справами. Вчора принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали щорічну вечірку для сімей військових в Кенсінгтонському палаці. Піддані королівської родини зустрічали пару з різдвяним настроєм - Вільяма та Кейт засипали штучним снігом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Кейт Міддлтон вдалося швидко повернути допологову форму

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

«Я не можу собі уявити, як це важко, коли рідні йдуть на службу під час Різдва або в інші особливі сімейні моменти. Дуже приємно бачити вас усіх тут. Ми не тільки вдячні вам за те, що ви приїхали сюди, щоб приєднатися до нашої вечірки, а також за щоденну жертву заради народу. Ми справді з нетерпінням чекаємо на завтрашній політ на Кіпр. Там ми побачимось з мамами й татами тих дітей, яких ми зустріли сьогодні. Я впевнена, що вони будуть раді усім своїм листівкам і подарункам, тому дякую, що приготували їх сьогодні», - оголосила промову герцогиня Кембриджська.

Для вечірки Кейт Міддлтон обрала стриманий, але водночас й святковий образ. Кейт одягнула картату спідницю-міді червоного кольору бренду Cathrine Walker. Цікаво, що речі від дизайнера Кетрін Волкер дуже полюбляла принцеса Діана. Герцогиня поєднала спідницю з вкороченим кашеміровим чорним светром від Brora із стильними гудзиками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон вперше прокоментувала вагітність Меган Маркл

Новини по темі