Керівник проекту "Міняю жінку": "Німці викликали поліцію, а в Китаї забороняли знімати... китайців"

Керівник проекту "Міняю жінку": "Німці викликали поліцію, а в Китаї забороняли знімати... китайців"

Команда реаліті-шоу розпочинає виробництво 10-го сезону 

Поділитися:

Цього вівторка у ефір "1+1" вийшла остання серія 9 сезону шоу "Міняю жінку". Про залаштунки проекту, труднощі підготовки випусків і особливості наступного - 10-го сезону під час чату на "Телекритиці" розповіла керівник проекту Леся Штогрін.

- Яка сім'я вам запам'яталася найбільше?

- 9-й сезон був переповнений родинами, які "неможливо забути". З останнього: родина з Лютіжа, де мама-няня не може налагодити контакту з власними дітьми і живе з чоловіком-неробою; родина луганського "султана", в якого дві прекрасних дружини Діна і Галя, чи обидві родини з епізоду "Україна - Китай". Ми намагаємося працювати з "красномовними" героями. Судячи з фідбеку після епізодів - глядачам це подобається.

- Чи планується 10-й сезон "Міняю жінку"?

- Актуальне питання! Саме зараз розпочинається виробництво 10-го, ювілейного сезону. Він буде повністю міжнародним, тобто українки мінятимуться родинами з іноземками. Якщо ви раптом не бачили нашого останнього випуску "Україна - Китай" - раджу передивитись! Українцям терміново потрібно розширювати світогляд - подорожувати й дізнаватися про те, як живуть люди в інших країнах. За цю нелегку місію ми й візьмемося.

- Які труднощі виникали під час зйомок міжнародних обмінів?

- Кожен міжнародний обмін - особливий. Десь не звикли бачити людей зі світлим кольором шкіри, десь не можуть зрозуміти, навіщо нам знімати на вулиці. Німці, до прикладу, кілька разів викликали поліцію через те, що ми знімали нашого героя на його ж балконі. Китайці - при першій же розмові - натякнули, що нам ду-у-уже не бажано знімати... китайців (!). Але зрештою ми з усіма домовляємося.

- У якій країні видався найскладніший обмін?

- Страшно було за групу, яка знімала в Нігерії. Це була одна з найекзотичніших країн, де побувала "Міняю жінку". Напередодні зйомок там стався черговий конфлікт із жертвами - і нас дуже ввічливо і переконливо просили не приїжджати. Але нас складні завдання надихають. Протягом усього знімального періоду з групою постійно перебував озброєний охоронець. На щастя, все пройшло мирно.

- Хто постійно живе поруч з героями? Скільки тривають зйомки однієї програми?

- Цілодобово з героїнею перебуває редактор. Тривалість знімального періоду - 10 днів.

- Чи часто родини після проекту продовжують дружити, спілкуватися?

- Зазвичай родинам цікаво продовжувати спілкування після обмінів. Можна сказати - це наша хороша традиція.

Останній випуск 9 сезону можна переглянути тут:

Записатися на кастинг нового сезону шоу "Міняю жінку".