Кліп на пісню Марії Бурмаки зняв чоловік Соломії Вітвіцької у Парижі

Кліп на пісню Марії Бурмаки зняв чоловік Соломії Вітвіцької у Парижі

Місто ангелів є. Нове відео Марії Бурмаки з участю Соломії ВітвіцькоїСоломія Вітвіцька та Марія Бурмака

Поділитися:

Відома співачка, народна артистка України, активний борець за свободу Марійка Бурмака в свій день народження 16 червня, презентувала нову особливу відеороботу "Місто ангелів" та довгоочікуваний альбом "Тінь по воді". Гості-музиканти, численні друзі, громадські діячі і шанувальники першими почули про любов, яка не забувається, про того, хто іде по воді, про хранителів надії, радіохвилі, сни і магію трав, що в новому CD Марійки.

Центр уваги публіки зосередився на відеороботі "Місто ангелів". Кліп транслювали на великому екрані, і він одразу викликав хвилю емоцій. Другою героїнею цього відео, певною протилежністю в сюжеті до ніжної трепетної Марійки, стала яскрава телезірка в образі парижанки Соломія Вітвіцька, а режисером кліпу виступив її чоловік Влад Кочатков. Лірична композиція надихнула Марію Бурмаку зробити відео у самому серці Франції у місті всіх закоханих  - Парижі. Зйомки тривали три дні. Кліп виявися майже філософською кінооповіддю. Це історія про силу почуття, коли весь світ схиляється перед закоханими, а коли любов згасає, з'являються сумніви, то люди губляться, не помічають інших, блукають і не можуть знайти спокій, душевний мир та знову дуже прагнуть повернути собі щасливе "Місто ангелів"…

"Дуже багато людей вважають, що це пісня про Київ, про Львів, про Харків. Можливо, так і є. Вона близька багатьом. Але Париж – це столиця кохання всього світу. Тут саме повітря пронизане романтикою.  Саме у Парижі співають багатьма мовами про любов. Тепер можна говорити, що про любов у Парижі заспівано і українською", - каже Марія Бурмака.

Соломія Вітвіцька додає: "Коли обговорювали сюжетну лінію кліпу, з'явилася ідея представити Марію і мене, як двох різних героїнь, таких абсолютних протилежностей зовні. Я – наче альтер-его. Ми зовсім різні, різні за типажем, по кольористиці, однак народжені в один день і в нас багато спільного, зрештою, ми споріднені душі. У кліпі є герой, чоловік, який страждає через вибір між нами. Проте цей кліп нас здружив з Марійкою, ми частіше спілкуємося. Я дуже вдячна за такий акторський досвід і за всі ці враження від чудової роботи. Нехай ця історія про любов додасть нам усім більше добра, світла і надії на краще".

Марія Бурмака акцентує на тому, що коли відбуваються такі сумні події в країні, всі повинні розуміти: в нас єдине життя, і, попри все, ми повинні повноцінно проживати кожен день.

Бурмака наголосила: "Нам це життя ніхто не поверне. Тому те, що нас справді може зберегти і врятувати в цій ситуації, – це любов. Це близька людина поряд, це коли поряд серце, і ти розумієш, що ти все подолаєш, ти не байдужий. Тому ти можеш сказати собі, що ти все переможеш, – тоді, коли в тебе серце горить і ти любиш".

Новини по темі