Книголав презентує книгу Олександра Авраменко «100 експрес-уроків української»

Книголав презентує книгу Олександра Авраменко «100 експрес-уроків української»

Кишеньковий посібник швидко навчить норм сучасної української мови.

Поділитися:

Кишеньковий посібник для широкого кола читачів містить 100 експрес-уроків, які в доступній формі навчають норм сучасної української мови.

Українською, по-українськи або по-українському? Скласти чи здати іспит? Протягом дня чи на протязі? Як правильно?  Цей кишеньковий посібник допоможе вам більш упевнено й грамотно говорити українською.

«Створюючи цю книжку, я мав задум у легкій і цікавій формі розповісти про поширені помилки як у приватному спілкуванні, так і в офіційному» - розповідає автор «100 експрес-уроків української» Олександр Авраменко. – «Аби комфортно було вдосконалювати свою мову й мовлення, пропоную вам коротенькі уроки з ілюстраціями, які сприятимуть якнайкращому запам’ятовуванню норм сучасної української мови».

Про автора

Олександр Авраменко – доцент Київського університету імені Бориса Грінченка, завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Технічного ліцею НТУУ “КПІ”, лауреат Всеукраїнського конкурсу “Учитель року” (1996), лауреат Міжнародної літературно-мистецької премії імені Григорія Сковороди (2008), багаторазовий переможець Національного конкурсу підручників з української мови й літератури для 5-11 кл., автор серії навчальних посібників для підготовки до ЗНО й державної підсумкової атестації. Автор і ведучий експрес-уроків української в “Сніданку з 1+1”.

Ілюстратор

Наталка Гайда – талановитий львівський ілюстратор, оформила більше десятка книжок.  

Попереднє замовлення книги можна зробити за посиланням. Вартість посібника: 80 гривень. 

Новини по темі