"Кохання без кордонів" - нове реаліті-шоу на 1+1

"Кохання без кордонів" - нове реаліті-шоу на 1+1

15 серпня на 1+1 статує "Кохання без кордонів". Це реаліті-шоу, де головними героями стали процвітаючі українці, які багато років живуть далеко від Батьківщини

Поділитися:

15 серпня на 1+1 стартує нова романтична програма "Кохання без кордонів". Це реаліті-шоу, де головними героями стали процвітаючі українці, які багато років живуть далеко від Батьківщини.

Новий проект - адаптація популярного формату Origin of love. Чотири герої багато років живуть далеко від України: у США, Канаді та Іспанії. У них процвітаючий бізнес і впевненість у завтрашньому дні; в житті не вистачає лише одного, але найголовнішого - другої половинки. Герої впевнені: найкращий партнер - той, хто народився з тобою на одній землі і мислить так само, як ти.

Претенденти на серце героїв вирушили до них в гості. Їх чекає не просто перше знайомство і адаптація до нових умов; потенційні наречені повинні довести героям, що саме вони можуть стати тією другою половинкою, про яку ті так давно мріють. Учасники будуть жити під одним дахом з героями, спілкуватися з членами їхніх сімей, ходити по покупки і на побачення. А герої будуть вибирати, кого відправити додому, а кого залишити.

Перший випуск програми "Кохання без кордонів" дивіться 15 серпня о 22.15 на 1+1.