Комаров не проти, коли хтось видає себе за нього

Світ навиворіт. Україна
Комаров не проти, коли хтось видає себе за нього

Ведучий програми Світ навиворіт розказав, що має лише сторінку у Facebook, та й то не колекціонує там друзів.

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров має лише сторінку у Facebook і використовує її для спілкування із добре знайомими людьми. Про це Дмитро розказав під час онлайн-конференції із глядачами, яку одночасно можна було дивитися на офіційному сайті 1+1 та YouTube.

Багато питань стосувалися саме соцмереж, тому Дмитро прояснив ситуацію.

"Я є у Facebook, яким я користуюся активно. Але там тільки мої знайомі, друзі, мої партнери. Тобто у мене всього близько двох-трьох сотень друзів", - відповів журналіст-мандрівник.

Дмитро Комаров зізнався, що не займається "колекціонуванням друзів", адже на спілкування з усіма у нього просто не вистачило б часу.

"Просто я всіх людей поважаю, і ящо мені ставлять питання, я відповідаю. А коли робиш сторінку майданчиком для спілкування, збираєш 5000 друзів, то потрібно всім відповідати. У мене з моєю зайнятістю відверто немає часу", - пояснив Комаров.

Популярний тележурналіст знає, що у нього дуже багато клонів в Інтернеті. Однак виявилося, що Дмитро зовсім не проти такого стану речей.

"Якщо ви спілкуєтеся зі мною в "Однокласниках", "ВКонтакті", в інших соцмережах, там є мої фотографії, мої блоги - це все не я, дорогі друзі. Це все фейки.

Я нормально до цього ставлюся. Хоча вважаю, що краще не примірювати на себе чуже життя, а жити своїм. Але якщо комусь це цікаво, то будь ласка", -  дозволив Дмитро Комаров.

Нагадаємо, онлайн з Дмитром відбувся в понеділок 25 березня. Свої питання глядачі залишали заздалегідь протягом кількох днів.

Відео онлайн-конференції тут!

Новини по темі