Комаров розповів, які сюрпризи любить влаштовувати до Дня закоханих (ВІДЕО)

Комаров розповів, які сюрпризи любить влаштовувати до Дня закоханих (ВІДЕО)

Дмитро Комаров червоніє, коли читає валентинки від шанувальниць

Поділитися:

Неодружений Дмитро Комаров на 14 лютого завжди отримує величезну кількість валентинок, зміст яких часом змушує мандрівника зашарітися. Про зворушливі послання від шанувальниць ведучий програми Світ навиворіт розповів у інтерв'ю Світському життю.

 "Часом там бувають дуже особисті зізнання. Аж незручно читати: червонію практично біля комп'ютера. При чому, це не вульгарні, а від душі написані, глибокі великі листи. Справжні любовні послання", - пояснив улюбленець глядачок.

Де б не з'явився український шукач пригод, усюди залишає розбиті серця. Якось у В'єтнамі, наприклад, мимохідь причарував доньку шамана з племені Зао. Це неймовірно, але тоді ледь до одруження не дійшло:

"Я зробив їй якийсь комплімент. І жартома спитав, чи хотіла б вона вийти заміж за іноземця. І чи погодилась би поїхати за кордон. О 4 ранку мене будить гід. І каже, що мене кличе господар будинку. Я приходжу. А там сидить мама цієї дівчини, чаклун і кажуть: "Ми подумали і вирішили, що можеш забирати донечку".

До речі, Дмитро Комаров мріє знайти таку наречену, яка завжди була б готовою до авантюр.

"Я наприклад, обожнюю такий сценарій, і робив так, зокрема на 14 лютого. Говорив дівчині: "Дай паспорт". А далі я просто казав, о котрій вилітаємо і на скільки днів. Ми узгоджували час. А дівчина, дізнавалася, куди ми вирушаємо уже в аеропорті", - розповів Дмитро Комаров.

Нагадаємо, шанувальники Світу навиворіт провели знімальну групу у нову експедицію.

Новини по темі