Комаров спробував себе у ролі пілота на трасі Формули-1 (ВІДЕО)

Комаров спробував себе у ролі пілота на трасі Формули-1 (ВІДЕО)

Ведучий "Світу навиворіт" показав свій перший заїзд у ролі пілота Формули 1.

Поділитися:

Ведучий Світу навиворіт любить випробовувати все на собі та постійно шукає нові відчуття.

Дмитро Комаров зізнається, що сьогодні його важко чимось здивувати, але трапляються винятки. Під час своєї відпуски у ОАЕ ведучий отримав просто неймовірний подарунок. Мандрівник - затятий автомібіліст, і у минулому професійно займався автожурналістикою та проводив тест-драйви. Навіть жартома називає своїм першим коханням рідкісний Ford EscortЙого мрією було спробувати себе на на швидкісній трасі.

"Ми з вами, кожен з нас, можемо абсолютно все. Головне поставити мету і не сумніватися, що досягнеш її. Дякую моїм друзям з Абу-Дабі за можливість реалізувати одну з "мрій" - поганяти на тренувальному боліді на діючій трасі Формули-1. Не забуду це ніколи. 3,1 секунди до 100 км/год, погляд на трасу зсередини, очима пілота. Адреналін. І звук, цей звук неповторний. Загалом, заряд енергією на рік вперед. На відео - мій дебютний заїзд в ролі пілота Формули"

Яс-Марина - гоночна траса на штучному острові. Саме тут дебютував Гран-прі Абу-Дабі у сезоні 2009 року Формули-1.

Нагадаємо, зараз Дмитро Комаров готується до здійснення ще однієї свої мрії. У новому сезоні Світу навиворіт знімальна група покаже 1+1 Непал та підкорить Еверест.

Новини по темі