Кончіта Вурст побачила фото Лободи і занервувала - ТСН. Особливе

Кончіта Вурст побачила фото Лободи і занервувала - ТСН. Особливе

Кореспонденти "ТСН. Особливе" зустрілися з Кончітою, щоб розставити крапки над і у гучному скандалі.

Поділитися:

Бородата співачка Кончіта Вурст, через яку посварилися Світлана Лобода і Монро, хоче помирити українок. Перший крок вона зробила за допомогою кореспондентів "ТСН. Особливе".

Минулого тижня на своїй сторінці у соцмережі травесті-діва Монро виклала фото Світлани і Кончіти Вурст. І написала: "Причепи Лободі бороду, і їх не відрізнити". Ображена Світлана у відповідь поставила фото оголених чоловіків, один з яких був - Монро.

Кореспонденти "ТСН. Особливе" відправилися до Австрії та дізналися, що про все це думає сама співачка-бородань - Кончіта Вурст.

"О Боже, вона така гарна! Я теж хочу мати такі губи. Не знаю, чи вони справжні. Але це байдуже. Вона прекрасна! Чудово, такий комплімент мені зробили", - каже Кончіта.

Вурст зізналася: зі Світланою вони справді трохи схожі. Але у Лободи красивіші ніс і вуста.

"Вона неймовірно красива жінка. Я розумію, що без бороди вона подобається собі більше. І вона справді без бороди красуня. Борода їй ні до чого. Але може вона теж просто хотіла пожартувати. Трохи погралися дівчатка. Так веселіше", - припускає співачка-бородань.

Самій Кончіті тим часом - не до веселощів. Після перегляду фото Світлани Лободи австрійська зірка закомплексувала.

"У мене такий величезний ніс. Я знаю, нічого мені не кажи. І слухати нічого не буду. У мене величезний ніс", - жаліється Кончіта кореспондентам "ТСН. Особливе".

Зате на Монро борода сидить природно – вважає Вурст. Тільки радить українці не мавпувати її стиль і відростити бороду, гідну білявки.