Конкурентку Мер'єм Узерлі не затвердили на роль Роксолани через зайву вагу

Конкурентку Мер'єм Узерлі не затвердили на роль Роксолани через зайву вагу

Із понеділка по п'ятницю телеканал "1+1" показує глядачам  популярну турецьку телеісторію "Величне століття. Роксолана"

Поділитися:

Із понеділка по п'ятницю телеканал о 17:10 "1+1" показує глядачам  популярну турецьку телеісторію "Величне століття. Роксолана". Вона вражає не лише драматичним сюжетом, а й дивовижними фактами, які накопичилися за тривалий час знімання, пише vokrug.tv. Про улюблений серіал у цифрах дізнавайтеся просто зараз.  

4 000 000 турецьких лір 

Небачений за турецьким мірками бюджет серіалу становить майже два мільйони доларів. Ці гроші витратили аж ніяк не на захмарні гонорари акторам, а на декорації, приголомшливі костюми і спецефекти.

5000 кв. метрів

Приблизно така площа у турецького палацу Топкапи, який перетворили на знімальний павільйон серіалу.

50 країн

За історією Сулеймана, Гюррем і їхнього оточення спостерігали глядачки з 50 країн світу. Подейкують, що навіть Китай і США не встояли перед загальним інтересом до серіалу і ведуть перемовини про придбання прав на трансляцію.

19 років

Саме на стільки помолодшав актор Мехмет Гунсуру на знімальному майданчику серіалу. У свої 37 він грав 18-річного Мустафу. Мехмет молодший за свого екранного батька (Халіта Ергенча) всього на 5 років.

16 годин

Щоби створити серіал-легенду, треба багато працювати. Тож знімальна група перебувала на майданчику по 16 годин на добу.

6 кг

Зайві кілограми не дозволили відомій турецькій акторці Ойкю Келік зіграти роль Гюррем у "Величному столітті". 

4000 кв. метрів

Саме така площа  виставки костюмів серіалу "Величне століття", яка відкриється восени в Туреччині. Відвідувачі побачать ексклюзивні сукні дружин Сулеймана, каптани султана вартістю 20 000 доларів, унікальні головні убори з дорогоцінним камінням і самі блискучі прикраси Османської імперії.

Дивіться "Величне століття. Роксолана" з понеділка по п'ятницю на "1+1".