Коридор затемнень 2021: чим небезпечний і як його використати з користю радить астрологиня Розалія Романова (ексклюзив)

Коридор затемнень 2021: чим небезпечний і як його використати з користю (ексклюзивні поради астролога)
Pexels/Pixabay

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова розказала, як уникнути неприємних несподіванок та провести Коридор затемнень із користю.

Поділитися:

Як уникнути неприємностей під час Коридору затемнень? Як із користю використати цей час? До чого бути готовими? Розповідає астрологиня та нумерологиня Розалія Романова.

Що таке Коридор Затемнень?

Розалія Романова пояснює таке явище, як Коридор затемнень на прикладі протягу та генерального прибирання:

"Напевно, кожен з вас у якийсь момент свого життя у вашій оселі, квартирі чи будинку, відкривав настіж усі двері та вікна. Навіщо? Це робиться після якихось особливих подій, щоб провітрити, очистити, оновити простір своєї оселі. Що хорошого відбувається у цей час? Приміщення провітрюється і наповнюється свіжим повітрям, неприємні запахи зникають, вилітають комахи. Зазвичай, це супроводжується прибиранням, причому не простим, а ретельнішим – генеральним. Після цього в будинку не просто «легше дихається», а все стає зовсім інакше – починається новий виток життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз на тиждень: як провести місячне затемнення та чому не варто їсти у його пік

Протягом цього періоду варто бути особливо обачним, застерігає Розалія:

"Під час такого радикального провітрювання до квартири може вдертися протяг. Мешканці можуть банально застудитися. Двері та вікна можуть почати дуже сильно грюкати і в результаті розбитися або зламатися. Замість свіжого повітря квартиру може наповнити смог чи неприємний запах від найближчих сусідів. У будинок можуть залетіти комахи або забігти тварини. У вашому помешканні можуть з'явитися абсолютно непрохані та небажані гості".

Тож астрологиня радить заздалегідь підготуватись до Коридору затемнень: 

"Так само Коридор затемнень – це час, коли двері та вікна у Ваше життя і долю відкриваються настіж, причому це робиться без вашої на те згоди. Ви можете скористатися цим моментом для того, щоб «провітрити» своє життя, але всі процеси потрібно взяти під контроль. А можете поставитися до цього безтурботно, і тоді ви відкриті до всіх ризиків цього періоду".

Розалія Романова попереджає, що у цей період збільшується кількість нещасних випадків та непередбачуваних подій: 

"У період затемнень, навіть поодиноких, збільшується кількість нещасних випадків, катастроф та суто людських драм. Ви можете посваритися назавжди з коханою людиною, втратити хорошу роботу, понести незворотні втрати в бізнесі, втратити якісь важливі і дорогі для вас речі та документи, потрапити в серйозну автомобільну аварію. Краще не перераховувати всі можливі неприємності далі, для того щоб не притягувати їх у своє і Ваше життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

І наостанок, Розалія Романова дала кілька дієвих порад, як уникнути негативних наслідків:

"До речі, моя вам невелика порада: якщо ви подумали про щось неприємне, страшне, небажане для вас, щоб це не стало «замовленням у Всесвіт», вам потрібно просто «подумати навпаки». Потрібно уявити себе здоровими, сильними, усміхненими, в обіймах коханої людини. Уявити собі, як ви з радістю і впевненістю йдете до себе на роботу, як вам надходить повідомлення про поповнення вашого рахунку або ви тримаєте велику суму готівки в руках. Ви можете подумки сказати собі, що ви щасливі, добре почуваєтеся, впевнені в собі і завтрашньому дні".

Дивіться астропрогноз на цей тиждень від Розалії Романової:

Новини по темі