"Краса по-українськи" стартує в ефірі "1 +1" 7 грудня

"Краса по-українськи" стартує в ефірі "1 +1" 7 грудня

Прем'єра розважального реаліті-шоу "Краса по-українськи" відбудеться 7 грудня.

Поділитися:

Прем'єра розважального реаліті-шоу "Краса по-українськи" відбудеться 7 грудня. Шоу буде виходити кожну середу о 21.15. Раніше в цьому слоті йшла програма "Від пацанки до панянки". Ведучий "Краси по-українськи" - Юрій Горбунов.

Нагадаємо, в "Красі по-українськи" представники вітчизняного шоу-бізнесу кинуть виклик модельним стандартам зовнішності, щоб довести: справжня українська краса народжується далеко від мегаполісів, на лоні природи! Для цього зірки вирушать у найбільш віддалені куточки України і в кожному проведуть конкурс, на якому виберуть найяскравішу представницю регіону. Переможниці відборів приїдуть до Києва, щоб поборотися за приз у 100 000 гривень.

- Наші учасниці не тільки зможуть випробувати себе, свій характер, - каже Юрій Горбунов. - Вони перестануть боятися одних речей і зможуть зрозуміти або прийняти інші. Це не даремно відбувається в їхньому житті, такий досвід обов'язково десь знадобиться. Я думаю, для всіх дівчат "Краса по-українськи" стане початком якоїсь нової сторінки в їхньому житті. Абсолютно точно.

На пошуки української краси поїдуть: Олег Скрипка, Руслана Писанка, Віталій Козловський, Лідія Таран, танцювальний тандем Олена Шоптенко-Дмитро Дікусар та Валерій Харчишин з музикантами гурту "Друга ріка".