Кращий голос Іспанії - Юрій Лук'яненко - взяв участь у шоу "Голос країни"

Кращий голос Іспанії - Юрій Лук'яненко - взяв участь у шоу "Голос країни"

Документальні фільми про учасників шоу "Голос країни. Нова історія " на каналі 1+1 продовжують знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів другого сезону.

Поділитися:

Документальні фільми про учасників шоу "Голос країни. Нова історія" на каналі 1+1 продовжують знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів другого сезону. Герой наступної серії - Юрій Лук'яненко, відомий всьому світу під сценічним псевдонімом Godo. В 2004 і 2006 роках він був визнаний кращим голосом класичної музики в Іспанії.

Королева Іспанії подарувала Юрію право на іспанське громадянство, однак він повернувся на батьківщину - в Україну. Всесвітньо відомий вокаліст впевнений, що його голос - це дар, який при народженні передала йому мама. Юрій почав навчатися вокалу в Україні, пізніше поїхав працювати і вчитися до Іспанії. Його викладачами з вокалу були Монсеррат Кабальє і Пласідо Домінго. Досить швидко він почав виступати на найпрестижніших сценах Європи.

Сценічний псевдонім Godo перекладається як "той, що дарує любов і достаток". Юрій Лук'яненко виходив на одну сцену з Андреа Бочеллі, Маріо Рейсем, Раулем Хіменесом та іншими оперними зірками світової величини. Поки Юрій будував свою кар'єру в Іспанії, на батьківщині його підтримувала дружина і діти. Успіх Godo став випробуванням для їхньої родини. Рідні Юрія хотіли, щоб він отримав визнання на батьківщині, а він не хотів приносити в жертву кар'єрі близьких людей, і повернувся в Україну.

Юрій Лук'яненко переконаний, що за допомогою шоу "Голос країни" заявить про себе в Україні. Як зіркові тренери оцінять голос Godo, ми з вами побачимо на телеканалі 1+1 8 січня в 20:12.